Raymond van Barneveld (54) in Parijs op zijn knieën voor Julia (36): ‘Ze zei ja!’

0

Raymond van Barneveld is in Parijs op zijn knieën gegaan voor zijn Britse vriendin Julia Evans. ‘She said yes’, laat de darter weten die er aan toevoegt ‘door het dolle heen te zijn’.

De 54-jarige Van Barneveld trakteerde zijn 18 jaar jongere vriendin Julia afgelopen weekend op een reisje naar Parijs. en dat was met een reden, want in de stad van de liefde ging de darter bij de Eiffeltoren op zijn knieën te gaan voor de Britse Julia. ‘Ik heb Julia dit weekend gevraagd om met me trouwen en ze zei ja. Ik ben door het dolle heen. Ik hou zo veel van je’, schrijft de meervoudig dartkampioen bij twee kiekjes van het aanzoek op Instagram.


Van Barneveld liet al eerder weten Julia graag ten huwelijk te willen vragen. “Het is een beetje ongepast om haar nu te vragen. Maar dat gaat zeker wel gebeuren. Ik voel me daar onwijs goed bij, en zij ook. Alleen het juiste moment moet nog komen”, zei hij in 2020, toen hij nog in scheiding lag met zijn ex Silvia.

Van Barneveld en Julia vormen sinds 2019 een koppel. In december 2018 maakte Van Barneveld bekend te scheiden van Silvia, de vrouw met wie hij in 1995 trouwde. Zij hebben samen twee kinderen: Daisy (30) en Patty (28).