Pagina titel ...
dinsdag, juni 2
BINNENKIJKEN – Rapper Sean ‘Diddy’ Combs doet nog maar eens een miljoen af van de vraagprijs van zijn Central Park 2 kamer appartement (inclusief zijn glazen piano)

0
Rapper Sean ‘Diddy’ Combs vraagt nu nog maar $ 6.500.000 voor zijn 2 kamer appartement (inclusief zijn glazen piano) met uitzicht over Central Park in New York!

Is er dan niemand geïnteresseerd in een doorzichtige piano gecombineerd met een prachtig uitzicht op Central Park in New York? Blijkbaar niet, want rapper en muziekproducent Sean’Diddy’ Combs heeft de vraagprijs van zijn chique Midtown Manhattan appartement opnieuw fors verlaagd. De prijs is nu nog ‘slechts’$ 6.500.000, twee miljoen minder dan de prijs waarvoor het appartement in augustus 2014 op de markt kwam.

(Lees verder na de advertentie)

Het appartement van Diddy ligt op de 66ste verdieping van Park Imperial, een van New York’s meest luxueuze wolkenkrabbers. Het heeft ramen van vloer tot plafond en biedt uitzicht op Central Park. Hal en badkamer zijn van marmer, en de moderne woonkeuken biedt u tijdens het ontbijt uitzicht op New York.

Koopt u het 2-slaapkamer, 2-badkamer-appartement  dan is goed te weten dat de vraagprijs inclusief de glazen piano, de bar en een 90-inch flatscreen-tv is.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0