Rachel zet André en Roxeanne een hak: Meezingfeest Rondje Hazes zonder de kinderen

0

Dit jaar zou André Hazes 70 jaar zijn geworden. Een goede reden om de muziek van de volksheld te vieren. Daarom wordt er op 27 februari door weduwe Hazes vanuit het Concertgebouw in Amsterdam een groot Hazes in huis meezingfeest georganiseerd onder de naam Een Rondje Hazes. Grote afwezigen? André en Roxeanne. Die zIjn namelijk niet uitgenodigd door hun moeder om hun vader zingend te eren…

Op 27 februari komen Rachel en een groot scala aan Nederlandse artiesten, zoals Xander de Buisonjé, Trijntje Oosterhuis, Peter Beense, Berget Lewis, Tino Martin, Martijn Fischer en Willeke Alberti met een livestream Rondje Hazes. “Natuurlijk komen we het liefst samen in een concertzaal of drinken we een biertje in de kroeg, maar omdat dat nu niet kan, brengen we het Hazes meezingfeest bij je thuis”, vertelt een enthousiaste Rachel.


Grote afwezigen op het feestje zijn zoon André en dochter Roxeanne. “Daar hebben we bewust voor gekozen. We willen wegblijven van ‘Holland Zingt Hazes’, dus we laten bepaalde artiesten dit keer niet optreden”, zegt Rachel er zelf over.

Rondje Hazes verwijst naar het speciale voorprogramma waarin artiesten optreden op locaties die veel André hebben betekend. “Natuurlijk het Olympisch Stadion en de Johan Cruijff Arena, waar hij optrad. Maar ook naar café’s waar hij iets mee had. Ik vond het belangrijk om plekken te kiezen die ook echt bij hem pasten, waar hij zelf graag kwam’’, aldus Rachel.


De concerten van Holland Zingt Hazes, met Andre en Roxeanne, die op 12 & 13 maart 2021 in de Ziggo Dome zouden plaatsvinden zijn verplaatst naar 27 & 28 augustus 2021.

André Hazes overleed in september 2004 op 53-jarige leeftijd. De volkszanger scoorde vele grote hits, waaronder Een Beetje Verliefd, De Vlieger en Zij Gelooft In Mij. Na Hazes’ overlijden werd zijn succes voortgezet met onder meer een musical en film over de zanger en het jaarlijkse concert Holland zingt Hazes en nu dus Rondje Hazes.

 

 

Share.