RACHEL over André Hazes sr. die vandaag 72 jaar zou zijn geworden: ‘De leegte in mijn hart zal altijd blijven’

0

André Hazes sr. zou vandaag 72 jaar zijn geworden. Op Instagram haalt Rachel herinneringen op aan haar overleden man. “De leegte in mijn hart zal altijd blijven.”

Het is dit jaar negentien jaar geleden dat André Hazes overleed en volgens Rachel is er geen dag voorbij gegaan dat er niet over hem werd gesproken. Op Instagram haalt ze herinneringen op. “Afgelopen vakantie zijn wij naar al jouw favoriete plekjes geweest en hebben veel in jouw denkwijze gedaan”, schrijft Rachel bij een aantal foto’s van André. ,,Wat voelde jij je daar toch altijd gelukkig. Dankbaar ben ik dat ik nog naar veel van deze plekken terug kan gaan waarbij de mooiste herinneringen in mijn gedachten weer bovenkomen. De plek waar jij vaak zat is leeg en die leegte in mijn hart zal altijd blijven.”


Daarbij deelt Rachel o.s. een portretfoto van André en foto’s van haar meest recente vakantie in de Verenigde Staten. “Afgelopen vakantie zijn wij naar al jouw favoriete plekjes geweest en hebben veel in jouw denkwijze gedaan”, schrijft ze. “Wat voelde jij je daar toch altijd gelukkig.”

Rachel schrijft ook “dankbaar” te zijn dat ze nog naar veel plekken terug kan gaan “waarbij de mooiste herinneringen in mijn gedachten weer bovenkomen”. “De plek waar jij vaak zat is leeg en die leegte in mijn hart zal altijd blijven.”