Rachel Hazes weet het nu echt zeker: ‘André was ongelukkig met Monique’

0

Rachel Hazes weet het nu echt zeker: haar zoon André was ongelukkig in de tijd dat hij een relatie had met Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje Dre (4) die hij vorig jaar december nog ten huwelijk vroeg, maar afgelopen maart ‘inruilde’ voor nieuwe vlam Sarah van Ssoelen.

Rachel Hazes is nooit fan van Monique Westenberg geweest, maar die relatie met haar zoon beëindigd isgeeft ze nog een trapje na. Ze heeft het altijd al geweten dat zoon Andre zijn geluk niet vond bij de moeder van zoontje Dre. Geluk dat hij wel vindt bij Sarah van Soelen, de vrouw die door Rachel met open armen werd ontvangen en atlijd welkom is bij Rachel. “Dat kan omdat Sarah een heel hoog empathisch vermogen heeft. Zij kan zich goed verplaatsen in al die dingen die binnen onze familie altijd wel spelen”, legt Rachel uit in weekblad Story.


“Ze voelt nu al heel vertrouwd, alsof ze al tien jaar in de familie is. Ik ben er heel dankbaar voor dat zij in André’s leven is gekomen.” Volgens Rachel is Sarah, ondanks haar 27 lentes, al heel volwassen. “Hoewel Sarah nog jong is, heb je als je met haar staat te praten het idee dat je met iemand van veertig praat. Zij heeft een dosis levenswijsheid, dat is niet normaal.”

Volgens moeder Rachel had Monique geen geen goede invloed op haar zoon, terwijl Sarah dat wél heeft. “Deze uitstraling ken ik van mijn kind. Zo ken ik mijn zoon. Zo heb ik André, om nu niet negatief te doen over Monique, niet gezien toen zij samen waren.”