Rachel Hazes tegen ex-schoondochter Monique Westenberg: ‘Ga eens werken voor je geld’

0

Weekblad Story brengt Rachel verhaal prominent op haar cover deze week.

Rachel Hazes heeft het nu helemaal gehad met ex-schoondochter Monique Westenberg: Volgens Rachel teert ze op de zak van haar zoon Andre en dat zint haar niet. ‘Ga eens werken voor je geld,’ is het advies van Rachel aan Monique, de moeder van haar kleinkind Dre (3).


Rachel zegt dat zoon André, een halfjaar na zijn breuk met Monique, nog ‘alles’ betaalt voor haar en dat zit Rachel niet echt lekker vertelt ze vandaag in Story.”Monique mag in de villa blijven wonen, rijdt in een auto die André betaalt”, begint Rachel haar opsomming. “Ze krijgt naast alimentatie voor kleine Dré elke maand geld voor haarzelf.” En dat had niet gehoeven, briest ze. “Daartoe is André helemaal niet verplicht, omdat ze niet getrouwd waren en er niets op papier staat.”

De tirade van Rachel gaat verder met. “André betaalt bijvoorbeeld nog alle vakanties en alle huishoudelijke kosten, tot aan de werkster toe.” Vooral die werkster zit Rachel niet lekker. “Monique mankeert niets aan haar handen. Ga eens werken voor je geld, denk ik dan!”


In het interview met Story benadrukt Rachelnog maar eens dat haar zoon André nu wél helemaal gelukkig is. Hij heeft door Sarah van Soelen zichzelf weer gevonden, aldus zijn moeder. “Ik zie aan alles bij André hoe happy hij is. Hij is weer helemaal zoals ik en anderen hem altijd gekend hebben.”