RACHEL HAZES mag blij zijn dat relatie met KLAAS OTTO over is (aanslag op huis van vriendin voormalig topman No Surrender)

0

(Beeld: Instagram Rachel Hazes)

Rachel Hazes lijkt geluk gehad te hebben dat Klaas Otto, de man met wie ze recent een paar weken een relatie had, terugkeerde naar oude liefde Grazia. Bij het huis waar Gracia K., de vriendin van Klaas Otto, voormalig topman van motorclub No Surrender woont in Den Bosch werd afgelopen nacht rond 01.15 uur nacht een aanslag gepleegd.


LEES OOK: RACHEL HAZES over Klaas Otto die haar dumpte voor ex: ‘Als je verkering binnen drie maanden uitgaat, is het geen verkering. Dan liep hij stage.’

Tijdens de explosie waren de ouders van Gracia K. thuis. “Ik ben blij dat mijn dochter niet thuis was met de kinderen”, vertelt de moeder van Gracia buiten op straat aan de overkant van de woning aan het AD. Op blote voeten en in haar pyjama verliet ze samen met haar man het huis na de explosie. Haar twee hondjes moest ze achterlaten. Bij de explosie raakte de kap van het rolluik los.


Haar dochter Grazia is samen met Klaas Otto en de kinderen op vakantie. Ze komen maandag terug. “Na de vorige explosie slaap ik al nachten slecht”, gaat de moeder van Gracia K. verder. “‘Ga toch slapen’, zei mijn man nog. ‘Die komen echt niet terug’. Ik nam vanavond een slaappil en ging slapen.”

“Dit is de wereld op z’n kop”, vertelt ze geïrriteerd. “En de media speculeren van alles, maar deze explosie heeft niets te maken met Klaas Otto.” Op de vraag waar het dan wel mee te maken heeft zegt ze tegen de krant: “Daar doe ik geen uitlatingen over.”