‘Rachel Hazes krijgt eigen reallifesoap’

0

Beeld: Instagram Rachel Hazes

Een reallifesoap met in de hoofdrol Rachel Hazes? het heeft er alle schijn nu de weduwe Hazes (51) zich met de camera laat volgen Nino Wilkes (25), de oudste zoon van Rosanna Kluivert (48).


Tijdens de rechtszitting tegen haar beste vriendin waarvan Rachel meent dat zij nog 30.000 euro aan achterstallige huurpenningen krijgt werd Rachel gefilmd door Nino Wilkes. Volgens weekblad Privé lijkt het er veel van weg te hebben dat er een realitysoap rond de weduwe in de maak is.

Feit is  dat Rachel en Nino twee handen op een buik zijn “Ik ben heel close met Nino”, vertelde Rachel begin dit jaar. “We eten twee keer per week samen. We bellen elkaar drie keer per week en appen iedere dag: om even te weten hoe het gaat. Een beetje sociaal contact is goed.”


Nino, die ook de woordvoering doet voor Rachel, laat Privé weten niets te willen zeggen over een mogelijke reallifesoap die hij samen met Rachel aan het maken is. ‘Ik laat er nog even niets over los.’
volgens het weekblad lijkt dat eerder een bevestiging dan een ontkenning. De weduwe van André Hazes is met veel nieuwe projecten bezig en daar kan ze de nodige publiciteit bij gebruiken. De musical ‘Zij gelooft in mij komt terug’, de voorbereidingen van Holland Zingt Hazes gaan weer van start en samen met horeca-ondernemer Won Yip gaat ze binnenkort het Hazes-café openen.

Met het openen van het café laat Rachel de grootste wens van haar overleden man uitkomen: een eigen kroeg openen. Daar schrijft ze nu een emotioneel bericht over op social media. Bijna zestien jaar na zijn overlijden is de timing juist voor Rachel en komt er een Hazes-café. On een bericht op Instagram vertelde ze het cafénieuws aan haar grote liefde André. 

‘Lieve schat, je zei altijd in de kroeg is het begonnen en daar ga ik ook mee eindigen. Helaas is het jezelf niet gelukt om je eigen Hazes kroeg te openen. Maar hoe trots mag ik als vrouw zijn om dit ook nog voor je te realiseren en ik doe het met liefde voor je! Iedere avond drink ik er één op jou mop.’

Onbekend met het fenomeen reallifesoap is Rachel niet. De hereniging tussen André en moeder Rachel was te zien in ‘André Hazes: ik haal alles uit het leven’. Aan het begin van het tweede seizoen van de reallifesoap voerden moeder en zoon een openhartig gesprek voerden over hun bijgelegde ruzie.