Rachel Hazes is klaar met roddels over zoon André (en gunt hem een kind met Sarah….)

0

(Beeld: Instagram Sarah van Soelen)

Rachel Hazes is helemaal klaar met roddels over zoon André. Volgens moeder Rachel ligt André al sinds zijn kindertijd onder een vergrootglas ligt en is hij nu emotioneel helemaal op. Desondanks zou Rachel het prachtig vinden als André’s vriendin Sarah zwanger zou zijn zoals geruchten willen. “Ik zou het geweldig vinden. Voor mij is Sarah een ontzettend fijne schoondochter, ik gun het André en haar enorm!”


Rachel Hazes heeft zich woensdagavond in Shownieuws voor het eerst uitgelaten over de gezondheid van haar zoon André. “André heeft een emotionele burn-out”, vertelde ze in een telefoongesprek met Albert Verlinde.

De zanger zal dan ook niet van de partij zijn bij de Holland Zingt Hazes-shows en ook andere grote concerten, o.a. in België, heeft hij af moeten zeggen nu hij met een burn-out kampt. Inmiddels doen doen de wildste verhalen de ronde. Zo zou de zanger aan het ajkicken zijn van een cocaïneverslaving. Moeder Rachel is nu helemaal klaar met die verhalen en vertelt Shownieuws dat vrijwel niets van de verhalen waar is.


Volgens moeder ligt André al sinds zijn kindertijd onder een vergrootglas ligt wat maakt dat hij nu emotioneel helemaal op is. “André heeft op tienjarige leeftijd zijn vader verloren en nam toen voor zichzelf de taak op zich om de man in huis te zijn. Toen werd hij op dertienjarige leeftijd ineens bekend als zanger in België en Nederland en kwam hij al heel jong terecht in een heel harde wereld. Dan op 20-jarige leeftijd wordt hij verliefd op een oudere vrouw en op zijn 22e ineens vader.”

Volgens Rachel is het ook lastig dat “heel Nederland” een mening over haar zoon heeft. “Alles wat hij doet, ligt onder een vergrootglas en hij kan het nooit voor iedereen goed doen.” “Ze (Rachel, red) wil dat iemand uit de directe omgeving duidelijkheid over de situatie geeft”, aldus Albert Verlinde in Shownieuws.

De manager van André Hazes zei eerder over de gezondheid van de ‘Leef’-ster: “André is gewend een turbulent leven te leiden. Maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop. Toch is hij de hele tijd doorgegaan met plannen maken. Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt.”

In Story reageert moeder Rachel Hazes op de verhalen dat Andre’s vriendin Sarah van Soelen zwanger zou zijn. “Dat Sarah zwanger zou zijn, is mij niet bekend”, vertelt Rachel. “Maar kinderen vertellen hun ouders ook niet alles hé! Ik zou het geweldig vinden. Voor mij is Sarah een ontzettend fijne schoondochter, ik gun het André en haar enorm!”

Op de door weekblad Story gepubliceerde foto’s is te zien dat het drietal aan het shoppen is voor babyspullen. Zo is te zien dat Rachel een kinderwagen bekijkt, en lijkt ook Sarah goed geslaagd te zijn in de winkel.Story sprak Rachel tijdens een shopuitje waar zij met schoondochter Sarah en haar moeder aan het winkelen was in een babyzaak. “Sarah moest iets voor een vriendin kopen, en ik zocht iets voor mijn neef Djarno die weer vader wordt. Dat Sarah zwanger zou zijn, is mij niet bekend. Maar kinderen vertellen hun ouders ook niet alles hé!”.