RACHEL HAZES : ‘HET IS UIT TUSSEN ANDRE EN SARAH’ (maar Sarah ontkent)

0

(Beeld: Instagram)

André Hazes en Sarah van Soelen zijn uit elkaar. ‘Sarah kon de levensstijl van André en zijn band niet meer aan’, aldus Andre’s moeder Rachel.


Volgens RUMAG TV heeft Rachel Hazes gezegd dat André Hazes in een hotelkamer verblijft, ergens in Nederland en dat het over en uit is tussen de twee. ‘Sarah kon de levensstijl van André en zijn band niet meer aan’, aldus Rachel volgens RUMAG. Farja Farvardin van RUMAG TV heeft een extra aflevering van zijn showrubriek De Roddelloog (Rumag TV) opgenomen, waarin hij het nieuws als primeur naar buiten brengt dat André Hazes jr. en Sarah van Soelen niet meer samen zijn. “Wij zijn de eerste die dit kunnen melden”, aldus de presentator.

Farja is zeker van zijn zaak is. “Wij kunnen het echt bevestigen. We hebben uit eerste hand gehoord dat André Hazes en Sarah van Soelen officieel uit elkaar gegaan. Ik wil eigenlijk op dit moment het allerliefst vertellen wie mijn bron is, want dan zouden jullie denken: a ha! Geloof me op mijn woord: dit is verteld door Rachel Hazes zelf.”


Ook geeft Farja antwoord op de vraag waar André hazes is.? “Op dit moment verblijft André op een hotelkamer ergens in Nederland en het gaat heel erg slecht met hem, hebben we vernomen. Zijn relatie is over, Sarah kon het levensstijltje van André en zijn band niet meer aan.”

In een persoonlijk bericht aan Farja heeft Sarah inmiddels ontkend dat de relatie voorbij is waarop de brenger van het nieuws zich afvraagt waarom Rachel Hazes dat dan beweert.

Eerder deze week liet Sarah’s stiefvader Rudolf nog aan de media weten: ‘Het enige waar ik nu antwoord op wil geven, is dat André en Sarah nog steeds bij elkaar zijn. Met hun relatie is niets aan de hand.’ Ook het management van André ontkende gisteren dat ze uit elkaar zijn. “Vreemd, “zegt Farja in een story op Instagram. “Rachel Hazes had aan haar mensen verteld dat het echt uit was. Of het nou een break was of dat ze tijdelijk uit elkaar waren, weet ik niet, maar ze zei gewoon tegen haar mensen dat het uit was.”