Rachel Hazes haalt dochter Roxeanne opnieuw door het slijk: ’Schaam je’

0

Dochter Roxeanne en mama Rachel in 2015 toen er van ruzie nog geen sprake was. (Foto: fransvanzijst.nl)

Rachel Hazes heeft openlijk keihard uitgehaald naar haar dochter Roxeanne. De weduwe van André Hazes zet haar dochter dusdanig op haar plaats dat iedereen die het leest er schande van spreekt. “Schaam je dat je zo tegen je bloedeigen dochter durft te praten!”


De bom barstte nadat Roxeanne zondagmiddag een reactie had geplaatst onder het Instagrambericht van Monique Westenberg, de ex-verloofde van haar broer André die haar jarige hond in het zonnetje zette. Roxeanne, die in tegenstelling tot Rachel nog steeds heel goed contact heeft met Monique, reageert op het bericht met een felicitatie: “Fenders (het zoontje van Roxeanne, red.) vriendje. Gefeliciteerd!”

Waarop weduwe Raches haar toetsenbord beroerd om Roxeanne een veeg uit de pan te geven. “Hij had beter vriendjes kunnen worden met Davinci (de voormalige hond van Roxeanne, red) , in plaats van hem na negen jaar weg te doen. Schaam je…”


Rachel wordt inmiddels bedolven onder boze reacties. “Waar haal je het lef vandaan? Schaam je dat je zo tegen je bloedeigen dochter durft te praten. Ronduit respectloos.” Iemand anders schrijft: “Verzuurd mens, elke schreeuw om aandacht aangrijpen. Heb je nog niet genoeg schade aangericht?”

Ondertussen kreeg de afgelopen twee weken veel kritiek om haar bijdrage aan de nieuwe NPO3-docureeks Kleine jongen: het echte leven van André Hazes. Dochter Roxeanne was te zien in de eerste aflevering en haar onvrede en verdriet uitte: “Aangezien ik niets anders van mijn vader heb dan herinneringen, had ik deze beelden graag privé gehouden en op een zelf gekozen moment willen bekijken en aan mijn kind willen laten zien”, schreef de zangeres op Instagram tijdens de uitzending van de reeks waaraan ze niet had meegewerkt.

Haar oudere halfzus Nathalie, de oudste dochter van Hazes senior, zei deze week tegen weekblad Prive dat ze door de eerste aflevering ’volkomen van slag is geraakt’. “Inmiddels heb ik ook de tweede aflevering gekregen. Ook deze aflevering heeft mij zo veel pijn gedaan. Ik ben er echt kapot van, maar ga niet met mijn vinger wijzen. Maar dat dit mogelijk is, is onvoorstelbaar. Zo wil ik me mijn vader niet herinneren.”

Aan Shownieuws laat Erik Zwennes, de verloofde en manager van Roxeanne Hazes, weten niet op de kwestie te willen reageren.