Rachel Hazes en Herman den Bijker laten zien dat ze lak hebben aan 1.5 maatregel

0

Beeld: Instagram Rachel Hazes

Rachel Hazes ligt maar weer eens onder vuur omdat ze blijkbaar compleet lak heeft aan de 1.5 meter maatregel. Na een etentje bij restaurant Goud van haar goede vriend Herman den Blijker ging ze met de tv-kok op de foto en kroop dicht tegen de kok aan. Rachels volgers reageerden met: “1.5 meter begrijp je niet zeker”.


Dat Rachel Hazes, maar ook Herman de Blijker lak hebben aan de 1.5 meter maatregel is zonneklaar. En dat zint een aantal van haar volgers niet.  Die reageren met afschuw op het Instagram-plaatje da Rachel postte nadat ze zaterdagavond uit eten was geweest bij restaurant Goud van Herman den Blijker.

“Heerlijk gegeten bij mijn vriend ❤️ #goud”, schrijft Rachel erbij. Enkele volgers reageren daarop met: “1.5 meter begrijp je niet zeker”, “Jullie bekende Nederlanders horen het goede voorbeeld te geven, anderhalve meter afstand houden, ego trippers” en “Alweer uit eten met meerdere mensen uit een ander gezin. Blijkbaar heb je schijt aan corona en dus ook de mensen in de zorg. En de restauranthouders ook blijkbaar. En dan ook alles posten alsof het normaal is.. bah” wordt er onder andere gereageerd.


Maar er komt ook tegengeluid. Zo zijn er ook volgers die menen dat het inmiddels wel weer moet kunnen: “Wat een azijnpissers weer zeg. (Zullen genoeg tussen zitten die straks in vliegtuig stappen om op vakantie te gaan of met de auto gezellig naar de camping in Frankrijk of waar dan ook). In ieder geval het is een goede vriend. Het is een soort van ‘hoort bij het interieur verhaal’. Zolang hij en zij gezond zijn niks aan het handje! Let vooral op jezelf en niet zo op een ander. En anders lekker ontvolgen als het je toch tegenstaat”, “Zit niet zo te zeiken! Waarom volg je die BN’ers dan ook als je niks boeiends te melden hebt!” en “Geniet er maar fijn van ❤❤”.