Rachel en LIam: geen EuroMillions-jackpot van 210 miljoen door stom foutje

0

Een Brits koppel zal het zich levenslang herinneren: ze hadden de juiste cijfercombinatie bij de superjackpot van EuroMillions, maar omdat hun betaling van 2.50 euro niet geregistreerd werd omdat zij iets te enthousiast geshopt had, zien ze 210 miljoen euro door de neus geboord.

Het leven van een Fransman veranderde afgelopen vrijdagavond compleet: hij had de jackpot van Euromillions, 220 miljoen gewonnen Afgelopen februari was dat ook het geval bij de 19-jarige Rachel Kennedy en haar 21-jarige vriend Liam McCrohan: het Britse koppel had de 7 juiste cijfers aangekruist op het formulier waarop ze automatisch meespeelden. Maar op de dag dat de 2.50 euro zou worden afgeschreven had Rachel iets te enthousiast had geshopt en stond haar bankrekening juist die dag even in het rood. De automatische betaling van 2,5 euro werd niet afgeschreven.


Op het moment van de trekking Rachel Kennedy dat zij en haar vriend multimiljonair was geworden. Maar toen ze belde met de hotline van EuroMillions kreeg ze het pijnlijke nieuws dat ze “inderdaad de juiste nummers had, maar niet betaald had en haar deelname dus niet geregistreerd was” te horen.

“We dachten al aan ons droomhuis, aan kreeg ze het nieuwe auto’s…”, aldus Kennedy in de Britse krant The Mirror. “We waren al dolenthousiast. We waren in de wolken, maar kwamen hard op aarde terug.”