Q Muscis’ Marieke Elsinga’ schreeuwt het uit: ‘Ik ben zwanger!’

0

Marieke Elsinga is in verwachting van haar eerste kindje. “Ik ben zwanger!”, schreeuwde de presentatrice uit. “Het gaat goed. Ik ben zo blij dat ik het nu heb kunnen vertellen. Ik ben al best een tijdje op weg en in alle eerlijkheid, je begint het al best een beetje te zien”, aldus Elsinga op Q Music.

De 35-jarige presentatrice maakte haar zwangerschap donderdagochtend bekend in haar eigen radioshow Mattie & Marieke op Qmusic. “Mijn partner en ik verwachten een baby”, was te horen in de radioshow. “Het is lekker om het te kunnen vertellen, maar tegelijkertijd was het ook heerlijk om het voor onszelf te houden.” Elsinga vindt het ‘een wonder’ dat er een kindje in haar buik groeit. „Ik kan aan de ene kant niet wachten tot het er is, maar tegelijkertijd vind ik het ook heerlijk om zwanger te zijn.”


Elsinga was nog maar net weer terug op de radio na een maand afwezigheid omdat rust nodig had. Het werken voor zowel televisie als radio had haar teveel energie gekost. In februari 2020 maakte Elsinga bekend samen te zijn met haar vriend Sander. De twee wonen inmiddels samen in Amsterdam.