Privédetective Sander dreigt met publicatie intieme foto’s ‘ex’ Erica Meiland

0

Sander van Betten, de vermeende ex-minnaar van Erica Meiland, dreigt met het publiceren van intieme foto’s van hem en Erica. De privédetective is woedend nu Erica de relatie met hem ontkent en in haar biografie, die eind deze maand uitkomt vertelt, volgens schrijver Jan Dijkgraaf gaat vertellen dat er nooit een liefdesrelatie tussen de twee is geweest. Sander van Betten: “Lag Jan Dijkgraaf tussen ons in bed? Ik heb vijfhonderd e-mails en honderden app-berichten die over en weer zijn gestuurd. Moet ik daaruit gaan citeren? Of onze gezamenlijke foto’s publiceren?”

Volgens de biograaf van Erica Meiland, Jan Dijkgraaf, gaat Erica Meiland in het boek dat eind deze maand verschijnt hard uithalen naar privédetective Sander van Betten. Volgens Dijkgraaf zal Erica in haar biografie voor eens en voor altijd duidelijk maken dat er nooit van een liefdesrelatie sprake is geweest. Zelfs niet van het beging daarvan. Volgens de biograaf van Erica Meiland was Sander dat ‘nog geen seconde’ de man in het leven van Erica.


“Hij dacht dat hij een relatie had met Erica”, zo vertelde Jan Dijkgraaf, vorige week aan weekblad Story. “Als je een paar keer met elkaar hebt gewandeld en koffie hebt gedronken, noem je dat als kleuter of basisschoolleerling misschien een relatie. Maar niet als je tegen de zestig loopt en er verder niets gebeurd is…”

Privédetective Sander, deze week geconfronteerd door het weekblad met de woorden van de biograaf: “Dat vind ik een vreemd verhaal. Lag Jan Dijkgraaf tussen ons in bed?” Volgens Sander is er dus ook sprake geweest van een intieme relatie tussen hem en Erica. Maar in &C, het blad van Chantal Janzen zegt Erica juist deze week: “Hij vindt het een relatie als je elkaar leert kennen, ik vind het pas een relatie als je ook met elkaar zoent en sekst.” Dat lijkt er toch niet op te duiden dan de twee met elkaar het bed hebben gedeeld. Pikant is wel dan wel weer dat Erica Meiland eind maart tegen RTL Boulevard zei: “Ik kan je melden dat mijn relatie met Sander zeker niet nep is.”


Maar eind mei, bij de seizoen afsluiter van Chateau Meiland ontkende Erica de relatie weer: “Zoals ik steeds heb aangegeven waren Sander van Betten en ik elkaar aan het leren kennen. Dat wil zeggen informatie uitwisselen via mail en app en eens in de paar weken een wandelafspraak. Van een relatie in de zin van een liefdesrelatie is nooit sprake geweest en zal er ook niet gaan komen, hebben we ontdekt. Daarvoor verschillen we te veel van elkaar.”

Sander zegt dat Erica keihard liegt als ze hun relatie ontkent. “Ik heb vijfhonderd e-mails en honderden app-berichten die over en weer zijn gestuurd. “Moet ik daaruit gaan citeren? Of onze gezamenlijke foto’s publiceren?” Van Betten begrijpt ook niet waaraan hij het allemaal aan verdient heeft dat Erica zich in haar biografie zich tegen hem lijkt te keren. “We zijn op een goede manier uit elkaar gegaan. Dus ik begrijp het probleem niet. We hebben geen ruzie of problemen gehad.”

Hij kondigt ook aan de biografie van zijn ex niet te gaan kopen: “Het boeit me niet wat er in dat boek staat. Ik ben niet van het boek te kopen, maar lees in de media wel wat er over me wordt geschreven. Dan moet ik daarna maar gaan kijken of ik daar wat tegen ga doen,.” laat hij Story weten.