Prinses Laurentien over verwijderd TikTokfilmpje dochter Eloise: ‘Kijk hoe vrolijk ze is, ze viert het leven’

0

Prinses Laurentien heeft gereageerd op het verwijderde TikTokfilmpje dochter Eloise met ‘Kijk hoe vrolijk ze is, ze viert het leven’. Volgens mama Laurentien heeft Eloise de video zelf verwijderd, omdat ze pas na het plaatsen erover nadacht. “Ze heeft zelf haar conclusies getrokken.”

Laurentien reageerde gisteravond op het fimpje bij Beau aan tafel. Maar niet voordat het Tiktokfilmpje werd afgespeeld. Bij het zien van de ongemakkelijke dansmoves van haar en haar man, schiet prinses Laurentien van Oranje in de lach. Op Twitter liepen de reacties op de video uiteen. Van ‘geweldig, ik vind haar fantastisch’, tot ‘helemaal niets’. Ook prins Constantijn reageerde op de video: “Dochters en social media… zucht.”


Eloise verwijderde het gewraakte filmpje al snel, maar niet onder druk van haar ouders. Prinses Laurentien benadrukte bij Beau dat haar 18-jarige dochter 18 jaar haar eigen keuzes kan en mag maken. “Natuurlijk zijn we er om haar dingen in te fluisteren. Maar we hebben vertrouwen in haar. Het leven is een leerproces, ook voor haar. Het belangrijkste is dat Eloise zichzelf blijft en dat zij stevig in haar schoenen staat. En kijk hoe vrolijk ze is”, zegt ze over het filmpje. “Ze viert het leven.”