PRINSES ELOISE vindt liefde op haar hotelschool (en hij heet Archie Maclaine Pont)

0

Dit zijn de eerste foto’s van de man waar Eloise van Oranje zo gelukkig mee is. Het gaat om Archie Maclaine Pont en net als gravin Eloise zit hij op de Amsterdamse hotelschool.

Juichechannel publiceert vandaag twee foto’s Eloise en haar Archie. De ene foto te zijn genomen op een gala, op de de andere foto zitten de twee geliefden gezellig aan de keukentafel.


De nieuwe liefde van Eloise heet Archie Maclaine Pont. Archie woont in Laren en zit net als Eloise op de hotelschool in Amsterdam.  Opvallend: Archie liep vorig jaar stage in Barcelona, waar Eloise in dezelfde tijd op vakantie is geweest.

Dat ze al langere tijd verliefd is is zeker. Vorig jaar november vertelde  de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien in het LINDA.meiden Winterboek: “Eigenlijk ben ik geen relatietype, ben snel op iemand uitgekeken. Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine, omdat iedereen over die tijd zegt: ’Je gaat helemaal los.’ Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed.” Voorjaar 2021 onthulde weekblad Privé al foto’s waarop Eloise zoenend te zien is met haar nieuwe liefde.


Zoals bij elke Oranje ligt ook het liefdesleven van Eloise van Oranje onder een vergrootgals. Zeker nu de gravin met haar meer dan een kwart miljoen volgers ook nog eens een inlfuencer is om rekening mee te houden. Eloise liet in februari vorig jaar weten te hebben besloten haar liefdesleven niet langer met haar volgers te delen. In FOMOFIEL de Podcast van Club Next zei ze: “Er komt dat zoveel druk op te liggen. Als het uit gaat, moet je er ook weer van alles over zeggen.”

Ze deelde haar liefdesleven een keer wel en dat was haar slecht bevallen. “Ik heb één keer in een interview gezegd dat ik met iemand ging. Een dag later maakte ik het uit. Dat fragment over mijn dateleven wordt nog steeds gebruikt en kwam zelfs voorbij in De slimste mens. Sindsdien deel ik er niks meer over, er ligt te veel druk op.”

Op de vraag van de makers van de podcast FOMOFILE of Eloise of ze ook haar toekomstige liefje op social media zou delen, gaf ze een duidelijk antwoord. “Nee”.