ZIEN! PRINSES AMALIA geniet van stedentripje Madrid (5* Bless hotel kost 700 euro per nacht exclusief ontbijt van 30 euro)

0

Prinses Amalia heeft de afgelopen dagen genoten van een bezoek aan de Spaanse hoofdstad Madrid. Het Spaanse DIEZ MINUTOS was getuige van de aankomst op 5 mei op de luchthaven van Madrid van de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Maxima. Vanaf de luchthaven ging het naar de wijk Salamanca, de meest exclusieve wijk in het centrum van de stad. Geslapen zou er zijn in het 5* BLESS-hotel, een van de leading hotels of te world, waar de kamerprijzen beginnen bij net geen 700 euro en een ontbijtje 30 euro kost.

DIEZ MINUTOS schrijft dat Amalia bij haar aankomst in Madrid was gekleed in een vlotte broek en een wit met fuchsia blazer en witte gympen. Vanaf de luchthaven ging het naar Calle Velázquez. De kroonprinses was in het gezelschap van een jonge vrouw en beveiligingspersoneel. Terwijl ze in het Nederlands aan het praten waren, stapten Amalia en haar metgezellen uit het voertuig en gingen op weg naar hun accommodatie in de Spaanse hoofdstad in de wijk Salamanca.


Salamanca is één van de meest prestigieuze wijken van Madrid. De wijk staat ook wel representatief voor de bourgeoisie van Madrid en is dan ook één van de meest dure wijken om te wonen. De Calle de Serranos (vergelijkbaar met de PC Hooftstraat van Amsterdam), is de derde duurste straat van heel Spanje (Calle de Preciados in Madrid is de duurste).

Die accommodatie waar Amalia en haar gezelschap haar intrek heeft genomen kan bijna niet anders zij dan het Bless Hotel Een vijfsterrenhotel met koninklijke allure dat zich aanprijst met ‘Ga voor een sterrenbehandeling en geniet van service van wereldklasse in BLESS Hotel Madrid – The Leading Hotels of the World’. De kamerprijzen beginnen bij net 700 euro en oplopen tot net geen 1300 euro voor een suite met terras. Maar voor dat geld heb je ook wat. Bless hotel Madrid onderscheidt zich door zijn unieke stijl en tijdloos ontwerp, het werk van top interieurontwerper Lázaro Rosa Violán. Het 5* hotel bevindt zich op slechts een steenworp afstand van Madrids bezienswaardigheden, musea, designerwinkels en het nachtleven.


BLESS Hotel beschikt over een zwembad met terras op het dak, 3 bars, 2 restaurants, een bowlingbaan, een spa, een fitnessruimte en vergaderruimtes. Er wordt elke ochtend, voor 30 euro p.p., een ontbijtbuffet geserveerd in de accommodatie.

EVEN ZIEN WAT HET BLESS HOTEL MADRID ALLEMAAL TE BIEDEN HEEFT?