‘Prins Harry doodongelukkig in huwelijk met Meghan’

0

Prins Harry (36) is doodongelukkig in zijn twee jaar oude huwelijk met Meghan Markle (39). die bewering doet biograaf Hugo Vickers, die ook meent dat de prins totaal in beslag genomen is door zijn vrouw.

“Als je alle gebeurtenissen ontrafelt, zie je een ambitieuze jonge vrouw die een onbeduidende actrice was, een actrice die hem kon verblinden, en dat is precies wat ze heeft gedaan”, zo vertelt Hugo. “Hij dacht ongetwijfeld dat hij een zeer exotische en glamoureuze vrouw had gevonden,” zo vertelt Vikers  aan de Britse krant Daily Express.


Vickers stelt dat actrices ‘zeer verleidelijk’ kunnen zijn, maar zegt dan:  “Maar helaas woont hij nu in Californië, ver weg van zijn familie, vrienden, zijn werk, het leger en alle dingen waar hij vertrouwd mee was. Hij ziet er doodongelukkig uit en zit naar mijn idee vast aan een politieke activist.”

Harry zou volgens de biograaf alle ‘onzin’ van Meghan slikken, maar er niet ten volle procent achter staan. “Toen Meghan zei dat iedereen haar moest hebben, voelde hij zich weer die kleine jongen die zijn moeder niet kon beschermen. Dus toen dit meisje aangaf dat ze beschermd moest worden, nam hij het gelijk voor haar op. Maar zij is helemaal geen slachtoffer.”