PRINS GEORGE lijkt precies op zijn vader William op de foto van zijn 10e verjaardag

0

Prins George lijkt precies op zijn vader op de foto van zijn 10e verjaardag. De foto’s, waarop de jonge George zelfverzekerd naar de camera glimlacht, werd eerder deze maand gemaakt door portretfotograaf Millie Pilkington in Windsor.

Op zijn officiële portret voor zijn 10e verjaardag vandaag ziet George, tweede in de rij voor de troonopvolging, er ontspannen en gelukkig uit. Opvallend is de overeenkomst tussen zoon en vader, prins William, op dezelfde leeftijd. En als zijn kinderdromen uitkomen, zou George in de voetsporen van zijn vader kunnen treden en piloot bij de RAF kunnen worden.


Experts zeggen dat George volwassen is voor zijn leeftijd, aangezien zijn ouders hem voorbereiden op een leven in het openbaar. In mei werd hij de jongste toekomstige koning die deelnam aan een kroningsdienst. Auteur Tom Quinn, die Gilded Youth schreef over koninklijke kinderen, citeerde een paleisfunctionaris die George omschreef als “bijna onnatuurlijk volwassen”. “George is zich er al van bewust dat hij anders wordt behandeld dan zijn broer en zus omdat hij in de directe lijn van opvolging zit.”