‘PRINS CONSTANTIJN samen met zoon CLAUS-CAZIMIR uit Amsterdamse club Escape gezet’

0

Beeld: © RVD – Jeroen van der Meyde

Prins Constantijn zou zaterdagavond samen met zijn zoon Claus-Cazimir uit de Amsterdamse club Escape zijn gezet. De prins zou met zijn zoon door de security op hardhandige wijze naar buiten zijn geleid.


Het is juicekanaal Reality FBI dat met het nieuws komt en schrijft dat prins Constantijn en zijn zoon feestend zijn gespot in club Escape waar Sunnery James en Ryan Marciano zaterdagavond optraden in het kader van Amsterdam Dance Event (ADE). “Prins Constantijn was gisteravond/vannacht met zijn zoon(s) aanwezig op ADE bij Sunnery James en ryan Marciano in Escape. Hij liep daar rond zonder beveiliging en op een gegeven moment werd hij door de security naar buiten geduwd. (…) Toen we beneden aankwamen om de grote zaal in te lopen komt de security met drie man aanlopen en die hielden Prins Constantijn tegen en begeleiden hem met een vaart zo naar de uitgang. Het was 1000% Prins Constantijn.”

Aan de hand van het vraagt Reality FBI of meer mensen het vermeende incident in Escape hebben gezien. “Hebben meer mensen dit zien gebeuren in de Escape op ADE? Blijkbaar is de Prins met z’n zoon uit de zaal getrokken.” Al snel reageren twee mensen die zeggen ook getuigen te zijn die hebben gezien hoevader en zoon werden weggevoerd. “Hij is echt naar buiten gebracht. Ik zag vijf minuten later de security weer teruglopen naar hun plaats. Heb hem niet meer gezien maar dat wil niet zeggen dat hij niet meer binnen is geweest. Het leek er echt op alsof hij eruit gezet werd, maar niet op een zachte manier. (…) Hij werd wel een beetje geduwd ja. Zijn zoon rende er ook achteraan.”


Iemand anders reageert op het Juicekanaal: “Heb hem wel gezien ja, maar niet dat incident.” Waarom prins Constantijn en zijn zoon uit de club zouden zijn gezet is (nog) onbekend.

UPDATE: “Wij waren bij een feest naast de Escape. DJ Sunnery James trad daar op”, aldus de zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien tegen Shownieuws. Helaas hadden wij nog geen bandjes van de Escape dus de beveiliging heeft ons gevraagd om de club te verlaten.” Zie de beelden hiervan bovenaan de pagina.

De 18-jarige graaf sluit zijn reactie af met: “Ik wil de medewerkers van Escape alsnog bedanken voor een superavond.”