Prins Andrew heeft geen alibi meer: ‘Niemand kan bevestigen waar hij was toen Virginia Roberts verkracht werd”

0

Prins Andrew (60) heeft geen alibi meer voor de avond waarop hij Virginia Roberts zou hebben verkracht. De Britse royal beweert dat hij op dat moment een feestje met zijn dochter Beatrice van de fastfoodketen Pizza Express bijwoonde, maar onderzoek wijst uit dat dat zeer onwaarschijnlijk is.

De Britse krant The Daily Mail volgde het spoor van prins Andrew op 10 maar 2001, de dag waarop Viginia verkracht zou zijn door prins Andrew. De prins beweert dat hij vanaf 16u een feestje bijwoonde in het Pizza Express-restaurant van Woking, Engeland. Rechercheurs die de prins verhoorden vonden het vreemd dat hij zich de details van een feestje 18 jaar na de feiten zo duidelijk kon herinneren. “Nee, dat is normaal”, aldus Andrew. “Want het is geen gewoonte van mij om naar een pizzarestaurant in Woking te gaan. In mijn hele leven ben ik nog maar een paar keer in Woking geweest, en ik herinner me dat nog heel goed.”


De Daily Mail schrijft echter vandaag na eigen onderzoek: “We ontdekten dat hij helemaal geen feestje bij Pizza Express bijwoonde. Sterker nog: hij had een manicurebehandeling gepland op die bewuste dag. Dat blijkt uit de persoonlijke agenda van de koninklijke familie.” De meisjes die door Jeffrey Epstein werden ingeschakeld als seksslaven, deden hun ‘job’ vaak onder de dekmantel van schoonheidsspecialiste of masseuse.

“Bovendien beweerde prins Andrew dat hij die avond doorbracht met zijn dochter, prinses Beatrice, maar zij kan zich naar eigen zeggen helemaal geen feestje bij Pizza Express herinneren. De koninklijke beveiligingsagent die op 10 maart 2001 bij Andrew was, en zijn alibi dus zou kunnen bevestigen, is volgens het koningshuis gestorven. Werknemers die van dienst waren in het huishouden van de prins, herinneren zich niets van dat weekend. Andrew heeft dus niemand die zijn verhaal kan bevestigen. En dat betekent dat hij helemaal geen alibi heeft.”


De Amerikaanse justitie en de FBI, bieden willen de prins graag verhoren over die bewuste dag, hebben nog niet gereageerd op de nieuwe informatie van de Daily Mail.