BINNENKIJKEN bij PRINS ALEXANDER VON FURSTENBERG die zijn Malibu Beach House voor bijna 4 miljoen wil verkopen

0
Beeld: ChonranPictures
Er zijn tal van paleisjes te vinden in Malibu, Californië, maar er is er maar een die bewoont wordt door een echte prins. En die wil nu voor bijna vier miljoen dollar af van zijn Malibu Beach-huis.

De makelaar van de Duitse Prins Alexander von Fürstenberg verwacht dat het huis niet te lang te koop zal staan. “Dit huis aan het strand met vier slaapkamers voor minder dan $ 4 miljoen is een koopje, meent Sandro Dazzan van The Agency. De door de prins gevraagde prijs van $ 3.75 miljoen is inclusief alle meubels.


Alexander von Fürstenbergis de enige zoon van modeontwerper Diane von Fürstenberg en prins Egon von Fürstenberg . Zijn ouders zijn gescheiden en moeder Diane is hertrouwd met, Amerikaans, mediamagnaat Barry Diller .

Alexander is een fanatiek watersporter en die hobby past bij het huis aan zee, want surfen en duiken behoren natuurlijk tot de mogelijkheden. De populaire surflocatie ‘Staircases’ ligt zo ongeveer in de achtertuin van het huis van de prins. En een korte ‘rit’ per kajak leidt naar de bekende visplek ‘Deep Hole’, waar zeebaars, heilbot, tonijn en zelfs kreeften kunnen worden gevangen.


Het huis is volledig gerenoveerd. De vloeren werden vernieuwd en een spa-ruimte met een sauna en regendouche toegevoegd. Het huis heeft drie niveaus. Er is een extra gastenloft en een waar je je surfplank of kajak kan stallen.

De prins biedt het huis te koop aan omdat hij nog een paar andere optrekjes in Malibu heeft.