Backstreet (bad) Boy A.J. boekt koele winst van 1.2 miljoen dollar bij verkoop Hollywood Hills-villa

0

Het jaar is goed begonnen voor Backstreet Boy A.J. Hij maakt meer dan 1.2 miljoen dollar winst bij de verkoop van zijn Hollywood Hills-villa.


De bad boy van de Backstreet Boys, A.J. McLean, betaalde $ 458.000 voor het huis in Hollywood Hills in 2001. Dertien jaar later, in september 2014, zocht hij een koper die $ 1.795.000 wilde betalen voor de villa met 3 slaapkamers en 4 badkamers. Maar voor die prijs bleek niemand bereid het huis te kopen. Dus deed A.J. water bij de wijn en verkocht hij zijn pand uiteindelijk voor $1.653 miljoen en incasseerde hij altijd nog een winst van 1.2 miljoen dollar.

Het huis stond de afgelopen jaren al een paar keer te koop. In 2012 probeerde A.J. de woning nog te slijten voor $ 1.999.999, maar geen koper hapte toe, waarop McLean en zijn vrouw, Rochelle Karidis, het huis maar weer van de markt haalden. Afgelopen september ging het huis opnieuw in de verkoop, maar voor ruim 200.000 dollar minder dan in 2012.


De drie verdiepingen tellende villa heeft meer dan 300 vierkante meter leefruimte. Er is een grote woonkamer en een eetkamer met ingebouwde kasten. De keuken is een koks droom, met roestvrijstalen apparatuur, granieten werkbladen, een ingebouwde wijnkoelkast en veel ruimte boven het kookeiland.

Buiten is er een patio met een mooie open haard op gas, een ingebouwde BBQ en een fontein. Op het terrein is ook een garage die plaats biedt aan twee auto’s.


De Backstreet Boy is overigens dol op ons land. Afgelopen voorjaar zei hij nog: “Ik ben een beetje verslaafd aan Amsterdam. Misschien komen we hier ooit wel wonen.” Het geld heeft hij er nu in ieder geval het geld voor…