Presentatrice Caroline La Galbo van 5 Uur Show geveld door coronavirus

0

Nog maar net op de buis als een van de twee presentatrices van de 5 Uur Show is Carolina Lo Galbo geveld door het coronavirus. De komende weken zal Carolina dan ook niet op tv te zien zijn. 

Het nieuwe gezicht van de SBS 5 Uur Show voelde zich al even niet lekker. Toen daar last van haar keel en bijkwam nam ze hetzekere voor het onzekere en deed een coronatest. Het leidde al snel tot geruchten dat zij besmet zou zijn met covid-19. En dat blijkt nu te kloppen. 

“Carolina Lo Galbo kampte afgelopen donderdag met lichte klachten en is voor de zekerheid meteen naar huis gegaan. Ze heeft zich vervolgens laten testen en de uitslag wees uit dat ze covid-19 heeft. Carolina is daarom sinds donderdagavond in thuisquarantaine,” bevestigt een woordvoerder van SBS aan de Telegraaf.


De woordvoerder laat ook weten dat de presentatrice het ’naar omstandigheden’ goed maakt. “De verwachting is dat na de periode van quarantaine, ergens in de loop van volgende week, Carolina haar presentatiewerkzaamheden bij De 5 Uur Show weer kan hervatten. Bij het programma worden de RIVM-richtlijnen en het coronaprotocol voor de audiovisuele sector strikt opgevolgd.”

De kijker zal Carolina deze komende dagen overigens nog niet missen, aangezien ze de presentatie van het tv-magazine wekelijks afwisselt met collega Brecht van Hulten. De dagen die Carolina volgende week zou presenteren, worden door Brecht overgenomen.