Positief geteste Dj Nick Romero zit corona comfortabel uit: ‘Ik heb thuis gelukkig een studio, gym, jacuzzi en sauna’

0

Nicky Romero moest noodgedwongen een streep zetten door de twee shows die hij gisteren in het kader van Het Strand van 2020 op Texel zou geven. De dj testte positief op corona en zit thuis in quarantaine.Wel uiterst comfortabel overigens. “Ik heb thuis gelukkig een studio, gym, jacuzzi en sauna. Ik kan daar dus alles doen, het is alleen wat minder gezellig.”

“Ik voel me prima. Ik hoest niet, ik nies niet. Ik heb vorige week nog gewakeboard en volop gesport, laat Nicky weten aan het ANP.  Nicky liet zich slechts uit voorzorg testen op het longvirus. “Mijn boterham met kaas smaakte minder goed door de problemen met ruiken en proeven, dus ik dacht: ik laat me toch maar testen.”


De 31-jarige Nick Rotteveel, zoals de dj in het echt heet, zegt idee te hebben waar hij het voris heeft opgelopen. Nu hij Nick positief is getest moet hij minimaal één week in thuisquarantaine. “Ik heb thuis gelukkig een studio, gym, jacuzzi en sauna. Ik kan daar dus alles doen, het is alleen wat minder gezellig.” De kans is groot dat de dj de komende dagen zijn studio aan huis in duikt. “Wie weet levert dat nog een coronasong op.” . Romero kocht zijn riante optrekje in het midden van het land voor van 725.000- euro en kreeg voor dat geld en design villa met een woonoppervlakte van 261 vierkante meter met 6 kamers,

De dj hoopt dat zijn verhaal een wake-up call is voor iedereen die mogelijk lichte klachten heeft. „Laat je testen, ook bij de minste klachten, want je kan corona bij je dragen. Je hoeft niet alle klachten te hebben, al heb je er maar één. Neem het serieus en laat je testen. Het gaat om de gezondheid van iedereen.”


Nicky Romero is sinds 2019 vrijgezel. Toen kwam na een jaar een einde aan zijn relatie met Lisa. Daarvoor had Romero een relatie met topatlete Dafne Schippers.