Populaire Belgische YouTuber Kastiop (22) al drie dagen vermist

0

De populaire Belgisch-Poolse YouTuber Kacper Przybylski (22), beter bekend als Kastiop, is al drie dagen vermist. Hij verliet vrijdag rond 16 uur zijn ouderlijke woning in Hasselt, sindsdien ontbreekt elk spoor. “Hij had het de laatste tijd gewoon wat moeilijk door een gebrek aan sociale contacten.” zegt een vriend.

De Belgische politie en Child Focus, Kacper zou vanaf 29 oktober te zien zijn in een campagne van Child Focus, noemen de verdwijning onrustwekkend en hebben een opsporingsbericht verspreidt. “De jongeman is spoorloos. We kunnen momenteel nog niks uitsluiten”, zegt Alain Remue van de Cel Vermiste Personen.


Huisgenoot Vincent Frère (23) was degene die de politie op de hoogte bracht van de verdwijning. “Ik ben er zelf echt van geschrokken”, zegt de jeugdvriend van Kacper.  “Ik weet zeker dat Kacper niemand pijn wilde doen door weg te lopen”, reageert huisgenoot Vincent Frère in het Laatste Nieuws. “Hij had het de laatste tijd gewoon wat moeilijk door een gebrek aan sociale contacten. Ik hoop dat hij weet dat zijn vrienden, familie, mama en fans hem zo hard missen. Ik hoop dat Kacper dat ziet en snel thuiskomt.”

Kacper is 1m88 groot en slank gebouwd. Hij heeft blauwe ogen, blond haar en heeft een sik. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een donkerrood T-shirt met wit-blauwe verticale strepen, een lichte trui, een donkere trainingsbroek met drie witte verticale strepen van het merk Adidas en zwarte sneakers. Hij zou een oranje mondmasker kunnen dragen, en verplaatst zich met een donkerblauwe, driedeurs Mercedes C180, met nummerplaat 1-VJP-186.