Playboy Bunny liet ’duivelskind’ Hugh Hefner aborteren (Playboy-baas dwong haar en tweelingzus ook tot onbeschermde groepsseks)

0

Voormalig Playboy Bunny Karissa Shannon (32) heeft verteld dat zij in het geheim een abortus heeft ondergaan nadat zij op negentienjarige leeftijd zwanger was geraakt van het ‘duivelskind’ van de toen 83-jarige Hugh Hefner. Karissa woonde samen met tweelingzus Kristina op de Playboy waar ze ook door Hefner werden gedwongen tot onbeschermde groepsseks.

Karissa vertelt in een  interview met de Mirror dat miljonair Hefner, die in 2017 overleed, geen weet had van haar zwangerschap en abortus. “Ik had met niemand anders seks, dus het kon alleen van hem zijn. Ik wilde er gewoon zo snel mogelijk vanaf. Ik wilde niet dat Hef erachter zou komen en dat is ook nooit gebeurd.”


Karissa was pas negentien toen ze ontdekte zwanger te zijn, Maar het was niet omdat ze ze jong was dat ze zich liet aborteren, maar haar weerzin jegens Hefner. “Ik walgde van mijn lichaam en had het gevoel dat er een buitenaards wezen in mijn buik zat. Het was alsof de duivel in me zat. Ik wilde niet dat iemand zou weten dat ik een kind van een 83-jarige man droeg.”

Karissa kreeg bij de abortus hulp van zus Kristina. Ik vond een kliniek in LA. Ik liet de beveiliging van Hef ons bij het winkelcentrum afzetten en deed alsof we gingen winkelen. Daarna belde ik mijn vriend om ons op te halen. We konden het op deze manier geheim houden.”


De zussen vertellen dat ze op hun negentiende voor het eerst met Hefner het bed deelde nadat de PLayboy-baas beiden alcohol en drugs had gegeven ’om te relaxen’. “Hij vertelde ons dat het zou helpen bij onze angst”, aldus Karissa. “Het was bijna vijf uur ’s ochtends toen we die eerste nacht terugkwamen in onze kamer en we waren het erover eens: ’Hij is de duivel. Hij heeft een zwarte ziel. Hij gaat naar de hel’.” Karissa en Kristina vertellen aan de Britse krant ook dat ze door Hefner gedwongen te zijn tot onbeschermde groepsseks.

De tweeling is van plan Playboy aan te klagen. “We waren Playmates, hadden een contract, en alles gebeurde in de Mansion∂. We willen hen aanpakken. We spreken ons uit, omdat we willen dat mensen weten wie hij werkelijk was en wat er achter gesloten deuren gebeurde.”