Placenta liet los: dochtertje DI-RECT-gitarist SPIKE na 32 weken geboren

0

Spike en zijn verloofde Bella Hay zijn eind september ouders geworden van een dochter. Het meisje, dat de naam Lotus heeft gekregen, werd al na ruim 32 weken zwangerschap geboren nadat Bella’s placenta los liet.

De gitarist van DI-RECT deelde de komst van het kindje gisteren, zondag, met zijn volgers “Lotus besloot na ruim 32 weken zwangerschap wel klaar te zijn voor de wereld, ondanks dat wij daar heel andere gedachten over hadden. Na een zorgeloze zwangerschap zonder al te veel kwaaltjes liet de 28e van september helaas Bella’s placenta los. Gelukkig hebben we meteen een ambulance gebeld en lag ze binnen no time in de operatiekamer om een spoedkeizersnee te ondergaan”, schrijft Frans van Zoest, zoals Spike eigenlijk heet, op Instagram. “Lotus heeft het vanaf daar fantastisch gedaan: ze mocht al snel van de beademing en infuusjes af.”


Met Lotus en Bella gaat het inmiddels goed. “Lotus is van de monitor af, Bella kan weer een stukje lopen zonder assistentie en het mooiste van alles: wij hebben een kamer in het ziekenhuis samen waar we met z’n drietjes kunnen verblijven tot haar ontslag. Voor nu ligt ze nog even in de couveuse, maar ze groeit zo hard dat ze vast snel een wiegje in mag”, schrijft Spike.

Spike en Bella, de dochter van Golden Earring-zanger Barry Hay, maakten in mei bekend een eerste kindje samen te verwachten. Het stel is negen jaar bij elkaar.