Pagina titel ...
woensdag, mei 27
BINNENKIJKEN in het Malibu strandhuis van Pink dat zij verkocht heeft voor 12.5 miljoen dollar

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Pink (37) heeft nadat het bijna twee jaar in de verkoop stond haar strandhuis in Malibu, Californië, verkocht voor 12.5 miljoen dollar. Anderhalf miljoen minder dan waarop ze gehoopt had.

(Lees verder na de advertentie)

Ondanks dat de zangeres anderhalf miljoen inleverde op de vraagprijs van $ 14.000.000 maakt Pink nog een leuke winst, want zij kocht in 2010, zwanger van dochter Willow, de villa voor 10,5 miljoen dollar.

Het huis telt vijf slaap en zes badkamers. De keuken is de droom van iedere chef met twee kookeilanden, twee vaatwassers, twee ovens en open haard.

Het 632 m2 telende huis is omgeven door bomen en heeft, qua inrichting, Aziatische invloeden. De villa biedt niet uitzicht op de oceaan, maar beschikt ook over een privéstrand. Natuurlijk is er ook een groot zwembad in de tuin. De garage biedt plaats aan vijf auto’s. Naast de oprit van het huis een koivijver en een fontein.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0