PIJNLIJK! Beste Zangers Live schrapt GLENNIS GRACE uit line-up

0

Glennis Grace is na haar ‘Jumbo-optreden’ niet langer welkom bij Beste Zangers Live. “Beste Zangers staat voor verbinding door middel van muziek en interactie met elkaar (artiest en publiek). Op dit moment kunnen we dit niet waarborgen met Glennis Grace in de line-up.” De zangeres vindt het schrappen van haar naam ‘pijnlijk’.

Half februari werd Glennis aangehouden nadat ze verhaal was gaan halen in de supermarkt omdat haar zoon er zou zijn aangevallen. Ze zou verscheidene medewerkers hebben mishandeld. “We voelen dat deze editie van Beste Zangers Live te vroeg komt om een optreden van Glennis ten volle tot zijn recht te laten komen”, luidt het bericht. “Morgen zullen wij een vervangende naam aankondigen.”


De zangeres heeft vorige maand via Instagram haar excuses aangeboden voor het geweldsincident. Grace handelde naar eigen zeggen uit moederinstinct en emotie, terwijl ze beter tot tien had kunnen tellen.

Glennis Grace betreurt de keuze van Beste Zangers Live. Ook al omdat het het tv-programma is dat zorgde voor een doorbraak in haar carrière. Glennis vindt het ‘erg pijnlijk’, laat het management van de zangeres aan RTL Boulevard weten.