’Phil Collins zet ex-vrouw op straat nadat ze in het geheim trouwde’

0

Collins en ex-vrouw Orianne: liefde nu echt over (Beeld: ’ Little Dreams Foundation)

Phil Collins wil zijn ex-vrouw Orianne Cevey uit zijn huis laten zetten omdat ze onlangs in het geheim getrouwd zou zijn met een andere man. Orianne zou twee maanden geleden in het geheim zijn getrouwd met ene Thomas Bates terwijl ze tegen Phil had gezegd op zakenreis te zijn.


Volgens Amerika’s grootste entertainmentwebiste TMZ zou de zanger zijn ex tot afgelopen vrijdag 15.00 uur de tijd hebben gehad om te vertrekken. Orianne vertrok niet, maar veranderde de codes van het alarm waardoor Collins het huis niet meer in kon. Voor ze vertrekt wil Orianne opnieuw willen onderhandelen over de voorwaarden van hun scheiding in 2008 nu de 40 miljoen euro die ze destijds kreeg op zijn.

Phil, zo schrijft TMZ, wil mogen een uitzettingszaak beginnen om zijn ex alsnog op straat te kunnen zetten. Orianna op haar beurt dreigt ’beschamende onthullingen’ over Phil hem te doen als hij inderdaad naar de rechter stapt.


Phil en Orianne gaven elkaar in 1999 hun jawoord, maar scheidde negen jaar later. In 2016 kwamen ze  weer samen, nadat Orianne verlamd raakte na een mislukte operatie ne tijdelijk in een rolstoel belandde, waarna Phil de zorg voor haar op zich nam.

Beiden gaven in de drie jaar die volgden meerdere keren aan opnieuw met elkaar te willen trouwen. Maar volgens TMZ zis die liefde nu voorbij, nu Orianne twee maanden geleden in het geheim zijn getrouwd met  Thomas Bates terwijl ze tegen Phil had gezegd op zakenreis te zijn.