PETRI kreeg na B&B vol liefde stroom aan haatreacties: ‘Deed me meer dan ik had gedacht’

0

(Beeld: CP/RTL)

B&B-eigenaresse Petri is overladen met kritiek na haar deelname aan het programma. “Echt haatberichten,” zegt ze. En dat deed meer met haar dan ze had verwacht.


Petri was in afgelopen zomer te zien B&B vol liefde. Vier mannen ontving zij in haar bed en breakfast in het Franse Monclar. Maar Olaf, Toine, Thomas als Hans wonnen niet het hart van Petri. Ze stuurde de mannen dan ook voor stuk naar huis sturen.

Spraakmakend was de aflevering waarbij gast Hans haar laurierboom had gesnoeid. Petri was niet blij. “Zal ik het eerlijk zeggen? Ik kom hier aan en ik ben meteen helemaal niet blij. Dit was he-le-maal niet mijn bedoeling”, bitste ze. Op sociale media-platforms was er spijkerharde kritiek op Petri. Ze moest zich niet zo aanstellen.


Presentator Raven van Dorst vroeg dinsdagavond in haar in Boerderij van Dorst naar de reacties die Petri had ontvangen op haar deelname. “Ik heb wel wat minder aangename berichten binnengekregen. Naar m’n mail of SMS. Echt haatberichten”, vertelde Petri. “Wat stond daar dan in?”, vroeg Raven. “Van alles. Dat wil je niet weten. Dat ga ik niet eens herhalen. Gewoon allemaal kutzooi. Ja, ik kan het niet anders noemen.”

Petri probeerde die haatreacties aanvankelijk te negeren. “Ik dacht eerst: ach, dat interesseert niemand. Ik ken die mensen niet, die mensen kennen mij niet. Maakt niet uit. Eigenlijk pas weken later merkte ik dat het me meer gedaan had dan gedacht en dat het toch een beetje het plezier van de opnames overschaduwde.”

Met zoeken naar een partner is Petri maar even gestopt. “Ik ben niet op zoek. En ik ben er ook wel een klein beetje even klaar mee.”