Peter Jan Rens (70) tot over zijn oren verliefd op Willeke (57)

0

Peter Jan Rens (70) is tien maanden nadat hij hij door Virginia van Eck werd verlaten voor een vrouw opnieuw verliefd. Het is Willeke Schoonewelle (57) die zijn hart harder laat kloppen.

“We hebben het hartstikke leuk samen”, zegt Rens vandaag op de pagina Privé in De Telegraaf. “Ik heb haar leren kennen via de muziek. Gitaar spelen is mijn lust en leven en laatst kocht ik een nieuw exemplaar. Om echt weer muziek te kunnen maken, nam ik contact op met Gerrit Eikenaar van de Stage Rock Band, waar ook Willeke onderdeel van uit maakt.”


Rens en Willeke namen samen met de Stage rock Band het nummer, Foute man op, een song over mensen die op verkeerde types vallen. “Dat is een toevalligheidje, want tussen Peter Jan en Willeke klikte het meteen”, aldus Gerrit die de liefde onder zijn ogen zag opbloeien. “Ze zijn uit hetzelfde hout gesneden en zeer gewaagd aan elkaar. Zowel als personen als in de muziek. Het is eveneens prettig dat het leeftijdsverschil dit keer minder groot is, waardoor ze elkaar in de omgang wat beter begrijpen. De match is goed en het gevoel van verliefdheid duidelijk zichtbaar.”

Dan: “Ik hoef niet uit te leggen waar Peter Jan vandaan komt. Hij zat het afgelopen jaar best wel in de put en ik ben blij dat hij daar weer uit heeft weten te komen. De lol, het enthousiasme en de levenslust… de Peter van vroeger is weer helemaal terug. Ik zie in hem echt weer de man die ik ook al zag tijdens opnames van Geef nooit op, 25 jaar geleden.” De praatgrage babbelaar was toen nog samen met zijn ex-vrouw Joke Bos.


De verliefde Peter Jan en Willeke hebben inmiddels de felicitaties binnen van Peters ex Virginia. ’Gefeliciteerd mooi stel!’, schrijft ze, terwijl ze afsluit met een kusje’.

Peter Jan heeft naast Willeke er ook een dochter bijgekregen. Uit een eerdere relatie heeft Willeke namelijk dochter Jamie Kloek. Het kroost komt voor Rens daarmee op vier, aangezien Peter Jan naast de twee kinderen die hij met Virginia heeft ook nog vader is van dochter Lutein.

De Almeerse zangeres Willeke Schoonewille kreeg in 2013 na een uitzending van Bloed, Zweet en Tranen enige bekendheid omdat zij niet exact de naam van de zanger van haar liedje van Django Wagner wist. een fragment dat populair werd op internet en er toe leidde dat Willeke maandenlang gevolgd werd door de camera voor de realitysoap De Schoonewillekes. De soap is nog altijd te zien op internet.