PETER GILLIS zegt weer NEE tegen huwelijk met NICOL (‘Dat zit er nog niet in hoor’)

0

Nicol mag er dan al jaren geen geheim van maken niets liever dan te willen trouwen met haar multimiljonair Peter Gillis dat huwelijk zal er ook voorlopig niet komen nu Gillis voor de zoveelste keer zegt: “Dat zit er nog niet in hoor”.

Peter Gillis (60) is niet van plan om op korte termijn zijn vriendin Nicol Kremers (32) ten huwelijk te vragen. “Dat zit er nog niet in hoor”, zei de realityster, bekend van van het SBS6-programma Massa is Kassa, maandag in Shownieuws.


Gillis heeft inmiddels vier jaar een relatie met Kremers. Hij houdt de hoop bij Nicol levend dat er in de toekomst alsnog een bruiloft komt met: “Je moet het altijd spannend houden, hè. We zijn nu vier jaar samen. Het kan zomaar een keer gebeuren. Nicol wil een mooie bruiloft, ze is ook eerder getrouwd, maar dat was op maandagochtend in het gemeentehuis, zegt Peter. “Die wil ook een keer een mooie dag beleven.”

Gillis is een keer eerder getrouwd geweest en is er ’niet trots op’ dat die relatie uitliep op een scheiding. „Je trouwt een vrouw om er voor altijd bij te blijven. Als je gaat scheiden, verdient dat niet de schoonheidsprijs. Maar als het niet meer gaat, moet je ook de knoop doorhakken. Dat is toen ook niet op één dag gebeurd, daar hebben we toen heel veel over gepraat. Het zat al vijf jaar niet goed.”