PETER GILLIS wil overvallers zoon MARK achter de tralies (Mark vertelt nu ook zelf over die vreselijke nacht)

0

In de uitzending van Bureau Brabant van maandag 28 maart en in Opsporing Verzocht een dag later wordt uitgebreid aandacht besteed aan de gewelddadige overval op Mark Gillis, bekend van het TV-programma ‘Massa is Kassa’. Vader Peter Gillis roept iedereen op te kijken, want hij wil de daders achter de tralies zien.

Peter Gillis deed een oproep op zijn sociale media. “Graag maandag as. op Omroep Brabant kijken naar Bureau Brabant vanaf 18.15u. Er zijn vandaag filmopnamen gemaakt bij het chalet van mijn zoon Mark Gillis, waar hij in november vorig jaar bruut overvallen werd. Er worden reconstructie- en bewakingsbeelden getoond waarop ook de daders te zien zijn. Met jullie hulp hopen we ze te vinden. Ook vertelt Mark zelf over die vreselijke nacht van 6 op 7 november. Met jullie hulp hopen we de daders te vinden!”


Op zondag 7 november rond drie uur ’s-nachts wordt Mark Gillis, bekend van de real life serie Massa is Kassa, bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer in Ommel met geweld overvallen door meerdere daders. Mark wordt stevig mishandeld, vastgebonden en zelfs met pepperspray en een taser bewerkt. De daders waren op zoek naar een kluis die er echter niet is. Uiteindelijk gaan ze er vandoor met wat geld, een dure zonnebril en horloges. Rond de tijd van de overval zagen getuigen een witte bestelbus over het park rijden. Waren dit de daders? Of zouden de inzittenden juist belangrijke getuigen kunnen zijn?

TIPS? Opsporingstiplijn 0800 – 6070 (gratis). Liever je naam niet noemen? Tip dan anoniem via 0800-7000.