PETER GILLIS wil Nicol zwijgen opleggen en eist 1,7 miljoen euro van ex-vriendin

0

Peter Gillis wil ex Nicol zwijgen opleggen en eist 1,7 miljoen euro van haar omdat zij zich in interviews negatief heeft uitgelaten over hem. Gillis zou eisen dat Kremers binnen drie dagen een bedrag van 1,68 miljoen euro naar hem overmaakt. Kremers werkt ook aan een boek waarin ook haar relatie met Gillis wordt besproken.

Dat bevestigen Sébas Diekstra, die Kremers bijstaat in de mishandelingszaak tegen haar ex, en haar management na berichtgeving van het AD. Diekstra meent dat het erop lijkt dat “hiermee wordt geprobeerd om Kremers de mond te snoeren over de mishandeling waarvoor de heer Gillis vervolgd wordt door het Openbaar Ministerie en de andere strafbare feiten waarvan aangifte door haar is gedaan”.


Het management van Kremers vermoedt dat Gillis probeert Kremers “het zwijgen op te leggen en de autobiografie te dwarsbomen waar natuurlijk ook veel schokkende punten onthuld worden”.

Tegen Gillis loopt een mishandelingszaak omdat het Openbaar Ministerie hem er van verdenkt hem zijn ex onder meer in haar rug en neus zou hebben gebeten.