PETER GILLIS naar rechter nu ex Nicol Kremers weigert megaclaim van 1.7 miljoen te betalen

0

Peter Gillis stapt naar rechter nu Nicol Kremers weigert zijn megaclaim van 1.7 miljoen te betalen omdat Kremers zich niet aan de vaststellingsovereenkomst heeft gehouden waarin zou staan dat ze zich niet negatief over Gillis mocht uitspreken. Volgens de manager van Nicol is gedwongen getekend en daarom ongeldig.

“Wat ons betreft is deze overeenkomst ongeldig en kan en mag hij de vrouw die slachtoffer is in zijn strafzaak niet op deze manier het zwijgen doen opleggen over zeer ernstige strafbare feiten”, laat de manager desgevraagd aan Shownieuws weten. “Een openbare rechtszaak bij een onafhankelijke rechter zien wij met vertrouwen tegemoet.”


Vorige week werd bekend dat Peter voor afgelopen zondag een bedrag van 1,68 miljoen euro eiste. Een bedrag gebaseerd op een vaststellingsovereenkomst die Peter en Nicol getekend zouden hebben toen zij hun relatie vorig jaar februari beëindigden. Nicoals slachtofferadvocaat Sébas Diekstra liet eerder al weten: “Het lijkt er sterk op dat hiermee gepoogd wordt om Nicol de mond te snoeren over de mishandeling waarvoor de heer Peter vervolgd wordt door het Openbaar Ministerie.”

Justitie verdenkt Peter ervan dat hij Nicol onder meer in haar rug en neus zou hebben gebeten. Het is nog onduidelijk wanneer de zaak voor de rechter wordt behandeld.