Laatste kans om BINNEN TE KIJKEN bij JEROEN PAUW want hij heeft voor bijna TWEE MILJOEN EURO zijn ”t Buijtenland’ aan de Loosdrechtse Plassen verkocht

0
De nieuwe liefde in het leven van hartenbreker Jeroen Pauw zou Zoë heten. Of er verband is met het feit dat de presentator op de late avond zijn huis aan de Loosdrechtse Plassen te koop zette voor €1.825.000 is onbekend, maar het maakt wel dat u even kunt binnenkijken bij Jeroen en zien wat de smaak van Pauw, qua woninginrichting, is. En het is uw laatste kans, want Jeroen laat via instagram weten dat zijn buitenverblijf verkocht is.

Is het de breuk met met Nimet Akdemir met wie Pauw zo’n jaar of zes mee samen was in zijn rietgedekte villa in Breukeleveen die Jeroen Pauw heeft doen besluiten het in de verkoop te zetten? Een nieuwe vriendin, Zoë, een nieuw optrekje?


Feit is dat Pauw van zijn vrijstaande villa met een woonoppervlakte van 180 vierkante meter af wil. De koper die er bijna twee miljoen voor wil aftikken krijgt een huis dat oorspronkelijk stamt uit de dertiger jaren en in 2012 onder architectuur van Hartman en Eylers te Hilversum in opdracht van Jeroen is gerenoveerd en gemoderniseerd. De villa heeft nu zes kamers verdeeld over twee woonlagen. Vier van die kamers zijn om te slapen. Ook zijn er twee badkamers. En er is nog een ruime bergzolder.

Ook leuk ’t Buijtenland, zoals Pauw die ook nog een huis in Amsterdam heeft, de villa aan het water gedoopt heeft, heeft over een eigen golfvrije haven met steiger voor meerdere boten. Er is een, op het zuidwesten gelegen, ‘achtertuintje’ van 1500 vierkante meter groot. In de tuin een bijgebouw (35m2), dat als gastenverblijf kan dienen.


Pauw kocht het optrekje, waar hij nu €1.825.000 voor vraagt in 2009 voor €1.200.000. Volgens de site BekendeBuren werd de hypotheek van €1.350.000 bij de aankoop verstrekt door Jeroens eigen bedrijf met de nogal opvallende naam ‘Pief Paf Pauw Holding B.V.