Pagina titel ...
woensdag, mei 27
Paul McCartney koopt penthouse van drie verdiepingen in hartje New York

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Paul McCartney en zijn vrouw Nancy hebben voor 15,5 miljoen dollar (14 miljoen euro) een maar liefst drie verdiepingen tellend penthouse in hartje New York gekocht.

Het penthouse bestaat uit twee grote verdiepingen en kleine bonus-verdieping. Iedere verdieping van het prachtige appartement beschikt over 10 meter hoge glazen ramen van vloer tot plafond die uitzicht bieden op Central Park. Het heeft ook meerdere balkons met uitzicht op Central Park. In totaal zijn er 10 kamers, waarvan 5 slaapkamers met eigen badkamer met wit marmeren vloeren. Ook is er een privélift.

(Lees verder na de advertentie)

Het in 1967 door Horace Ginsbern ontworpen gebouw op 1045 Fifth Avenue was, zo schrijft de New York Post, lange tijd eigendom van de de in 1977 overleden projectontwikkelaar Manny Duell. Hij ontwierp ook het penthouse op de 15de, 16de en 17de verdieping. Zijn vrouw Irene woonde er tot haar dood op 92-jarige leeftijd afgelopen zomer. Hun dochter Thea en zoon Benjamin besloten daarop het penthouse te verkopen.

Naast de aankoopprijs moet McCartney maandelijks bijna 13.000 dollar (11.600 euro) aan servicekosten betalen.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0