BINNENKIJKEN – Paul de Leeuw hoopt bijna 4 ton winst te maken op zijn Rotterdamse pied-à-terre

0
Paul de Leeuw wil van zijn Rotterdamse pied-à-terre af en hoopt bij de verkoop van het luxe appartement in het centrum van zijn geboortestad bijna 4 ton winst te maken! EVEN BINNENKIJKEN in het luxe optrekje met veel glas?

Vaak maakte Paul de Leeuw (58), zijn echtgenoot Stephan Nugter en hun zoons Kas (18) Toby (17) al niet meer gebruik van het appartement in het centrum van Rotterdam. Dus gaat het nu in de verkoop voor 475.000 euro voor. Lukt het hem voor de prijs te verkopen dan dan maakt bijna 4 ton winst, want hij kocht het appartement in 1996 voor 110.000 euro.


het appartement van de Leeuw ligt op de zevende ver dieping van het appartcmentencomplex ‘De Nieuwe Veste’ en beschikt over grootse raampartijen die een prachtig uitzicht bieden op onder andere de (West) Blaak en Cooisingel.

De grote woon/eetkamer over de gehele breedte van het appartement heeft verschillende erkers en veel raampartijen en een open haard. De moderne luxe open keuken is voorzien van een eetbar en diverse inbouwapparatuur. Er zijn twee badkamers aanwezig, wat betekent dat beide slaapkamers hun eigen badkamer hebben! Het appartement is afgewerkt met hoogwaardige materialen, heeft hoge plafonds en een luxe uitstraling.


Paul en Stephan resideren nu het meest van de tijd in hun villa, met kantoor aan huis, in Blaricum die zij in 2005 kochten voor 1,7 miljoen euro voor. Ook zijn zij de bezitters van een grachtenpand in Amsterdam dat ze kochten voor 1,1 miljoen euro. Zoon Kas vertelde recent dat hij daar gaat wonen en dat zijn broer Toby er later ook bij komt als die ook gaat studeren.

Paul de Leeuw wil overigens, net als vroeger, op tv meer gaan ‘schoppen’. Hij had in de jaren negentig veel succes met zijn programma De schreeuw van De Leeuw en denkt dat het leuk zou zijn die formule af te stoffen. In een interview met RTL Boulevard liet hij weten dat het huidige televisie-aanbod wel “heel braaf” is. Als hij de vraag krijgt of hij nog ergens mee bezig is, licht hij een tipje van de sluier op. “Ik ga wel wat maken, maar ik ga er nog niet zoveel over zeggen”, zo opent de presentator en komiek. “Je kunt het een beetje vergelijken met het schopperige van De schreeuw van De Leeuw.”

De Leeuw had veel succes met die show tussen 1990 en 1994. Onder meer de typetjes als Bob en Annie de Rooij waren erg populair.