Patty met dochter Priscilla op boek bij moeder Gerda (93) met wie het niet zo goed gaat

0

Patty Brard is met dochter Priscilla, met wie zij jaren in onmin leefde, op bezoek geweest bij haar moeder in het verzorgingstehuis nadat zij een telefoontje kreeg dat het niet zo goed ging met moeder Gerda (93).

Patty Brard deelt een bijzondere foto met haar volgers op Instagram. Op het kiekje is de presentatrice (65) samen met haar moeder Gerda (91) en dochter Priscilla (37) te zien.


Patty’s moeder verblijft in een verzorgingstehuis, maar bij hoge uitzondering mocht Patty langskomen. omdat het niet zo gaat gaat met Gerda. “Ik kreeg vanuit het verzorgingstehuis berichten dat het niet zo heel goed gaat met mama. Dat zij slecht eet en moe is. Men was daar bereid een uitzondering te maken voor dubbel bezoek, omdat ze vermoedden dat het mijn moeder goed zou doen. Nou, inderdaad, toen we binnenkwamen… ik heb nooit iemand zo snel haar bed uit zien komen…”, aldus Patty over het bezoek aan Telegraaf.

Een bezoekje waar ze dochter Priscilla mee naar toe nam. Elf jaar had Patty Brard geen contact met haar, maar inmiddels is hun band beter dan ooit. “Ik probeer de tijd in te halen”, liet Patty eerder weten.