PATTY BRARD koop zomervilla van 1.2 miljoen in…….ALMERE (‘vooroordelen zijn zo 2001!’)

0

Patty Brard verhuist van Amstelveen naar…. Almere. Samen met haar man Antoine kocht zij een villa van 1.2 miljoen euro in de Almeerse nieuwbouwwijk Almere Duin. En wie meent Almere maar niets is heeft Patty een boodschap: ‘Vooroordelen zijn zo 2001! En nog veel belangrijker: Wij zijn er zo gelukkig mee en gaan er een paleisje van maken.’

Patty en haar man wonen nu nog in Amstelveen en hebben ook nog een huis op het Spaanse eiland Ibiza. Volgens patty is wonen in Almere Duin ‘heerlijk voor de hondjes en een topcombinatie met Ibiza’. Ze omschrijft het als ‘het constante vakantiegevoel’.


Op haar Instagram schrijft Brard: “Yessss! Het is officieel! We gaan verhuizen naar Almere Duin! Kleiner maar toch heerlijk vrij! In de duinen, vlakbij t strand en de jachtwerf! Heerlijk voor de hondjes en een top combinatie met Ibiza! Het constante vakantiegevoel! We zijn over the moon van blijdschap en voor iedereen met een vooroordeel bij t horen van de naam Almere: vooroordelen zijn zo 2001! En Duin is 15 min van Hilversum en 15 minuten van het Stadshart Amstelveen. En 1 afslag na Muiderberg! 😂 En nog veel belangrijker: Wij zijn er zooooooo gelukkig mee en gaan er een paleisje van maken!”

De villa heeft een woonoppervlakte van 195 vierkante meter – 4 kamers verdeeld over twee woonlagen, ruimte voor twee auto’s voor de deur en op korte afstand van het strand.


Patty is overigens niet de enige bekende Nederlander die woonachtig is in Almere. Zo wonen ook Tanja Jess, Charly Luske, Jorgen Raymann, Tineke Schouten en rapper Boef in de stad.