Patty Brard: ‘Bridget met slip op haar enkels maakte van mijn bruiloft ordinaire avond’

0

Zeven jaar na dato neemt Patty Brard het Bridget Maasland nog altijd kwalijk dat zij op de afterparty van haar huwelijk met Antoine in een sterrenrestaurant met haar slip op haar enkel stond en zij zich, in de aanwezigheid van 200 gasten, intiem liet betasten door Andre Hazes. “Het lijkt nu net alsof het een ordinaire avond was,” klaagt de nog altijd verongelukte Brard.

Op het huwelijksfeest van Patty Brard in 2014 zagen gasten Bridget met haar slipje op de enkels zien staan. Naast haar André Hazes jr, die haar intiem betastte. Patty Brard komt op het bizarre tafereel nu terug in de Shownieuws-podcast. “Het was een afterparty en ik vind het vervelend dat mijn man en ik daar echt een leuk feest hebben geprobeerd neer te zetten in dat sterrenrestaurant en dat het alleen nog maar ging over die afterparty waar die slip op de grond lag.”


Inhoudelijk liet Brard zich nooit uit over het gedrag van Bridget en Hazes. “Ik heb nooit gezegd hoe en wat, ik zeg niks. Dat doe ik niet, maar ik vond het op een gegeven moment echt heel vervelend worden dat het als een ordinair feest werd afgeschilderd door dit incident.”

Patty: “Het werd gepresenteerd door Bridget. Ze deed dat echt fantastisch, maar als er een paar flessen ingaan, dan gaan er een paar flessen in. Dat is bij mij ook, alleen ik houd mijn kleren aan. Het is ook helemaal niet dat ik haar geen leuk wijf vind. Ik gun haar al het geluk van de wereld, maar ik vond het not done om mij en Antoine te vergeten op deze fantastische dag. Dat er ineens zo’n smet op ligt door zo’n incident…”


het slipjesverhaal kwam zes na het huwelijk naar buiten toen Maasland en Hazes een relatie kregen en weekblad Prive melddedat zij elkaar al langer kenden. Het kantoor van de Vries spande namens Bridget een kort geding aan vanwege het artikel in weekblad Privé waarin werd beweerd dat ze in 2014 “een huwelijksnacht beleefde” met André Hazes. De twee zouden het vijf jaar geleden op de bruiloft van Patty Brard al gezellig hebben gehad – Bridget zou op een gegeven moment zelfs met haar slipje op haar enkels hebben gestaan schreef het weekblad. Bridget en André ontkende de ‘huwelijksnacht’ stellig, maar de hoofdredacteur van Privé Evert Santegoeds baseerde zich op meerdere bronnen die aanwezig waren bij het huwelijk.

Royce Vries verloor, namens Bridget de zaak over ‘huwelijksnacht’ die zij al in 2014 beleefde met nieuwe lover André Hazes (Foto: Instagram)

Kantoor de Vries verloor de zaak kansloos. In zijn uitspraak benadrukte de rechter zelfs weekblad Privé niet tot een rectificatie te veroordelen in het belang van Bridget Maasland zélf. “Een rectificatie heeft in het algemeen alleen zin als daarmee duidelijk iets wordt rechtgezet. Van een rectificatie die erop neer zou komen dat de hartstochtelijke vrijpartij wel voor iedereen te zien was, maar niet te horen en zich wel heeft afgespeeld in een hoek bij de bar, maar niet in een hok met lege flessen, dozen en kratten, wordt niemand wijzer, het publiek niet en eiseres al helemaal niet.” () “Het is heel onaangenaam voor eiseres , maar door het zo uit de hand te laten lopen op een feest waar – in de woorden van haar raadsman – de voltallige vaderlandse roddelpers aanwezig was, heeft zij dat voor een deel aan zichzelf te wijten“, besloot de rechter.