Patricia Paay na complicaties opgenomen in ziekenhuis en direct geopereerd

0

Patricia Paay is opgenomen in het ziekenhuis. De 72-jarige Paay werd opgenomen na een complicatie aan haar heup en is inmiddels geopereerd aan het gewricht dat ook al eerder voor problemen zorgde.

Op Instagram deelt de 72-jarige Paay een foto vanuit haar ziekenhuisbed. ‘Er was een complicatie met mijn heup. Ik had veel pijn. De artsen hebben direct actie ondernomen en ben inmiddels al geopereerd’, schrijft ze bij de foto. Het is niet voor het eerst dat de mediapersoonlijkheid problemen met haar heup heeft. In 2019 viel Paay, een paar dagen nadat ze een nieuwe heup had gekregen, van de trap.


Het gaat inmiddels weer goed, zo laat ze weten. ‘Mijn man komt elke dag langs. Ik moet nog even revalideren maar ik word goed verzorgd en hoop dat ik snel naar huis mag. Veel liefs.’

IN 2018 onderging Paay een heupoperatie ondergaan. Toen ze na de operatie aan revalideren was stond de diva met haar krukken bovenaan de trap, wankelde op haar benen en viel van de trap. In ziekenhuis kreeg ze direct een nieuwe prothese en verbleef vervolgens maanden in een zorghotel.