‘PATRICIA PAAY (73) en 39 jaar jongere ROBBERT uit elkaar’

0

Patricia Paay en 39 jaar jongere man Robbert Hinfelaar zouden uit elkaar zijn. Hinfelaar zou gisteren in een Rotterdams café hebben bevestigd dat het over en uit is met Patricia.

Patricia en Robbert stapten ruim 5,5 jaar geleden in het huwelijksbootje. De eerste twee jaar van hun relatie loog Patricia over de leeftijd van haar Robbert. Ze vertelde dat hij 32 jaar was, maar op dat moment was hij 28. 39 Jaar jonger dan de toen 67-jarige Paay.


Robbert Hinfelaar zou gisteren in een Rotterdams café hebben bevestigd dat het over en uit is met Patricia. “Ik kwam hem net tegen in een café en toen was hij aan het flirten en zei hij dat ze uit elkaar waren sinds één week”, vertelt een bron in gesprek met juicekanaal Realityfbi. “Ik dacht dat hij vreemdging maar dus niet.”

Een tijdje terug liet Patricia op Instagram weten dat ze veel kreeg of zij en Robbert nog wel samen waren. “Ik kreeg veel vragen over mijn man Robbert. Zijn jullie nog wel bij elkaar? Natuurlijk zijn wij dat nog”, schreef ze destijds. Ze verzekerde dat ze nog altijd ‘happy’ met elkaar zijn. “Alleen Robbert houdt niet van de publiciteit dus blijft hij altijd liever op de achtergrond. Bescheiden als hij is.”


Het grote leeftijdsverschil, 39 jaar, tussen Paay en man Robbert maakt wel, zo vertelt ze in 2020 in weekblad Privé, dat Paay een ding heel zeker weet…. “Ik maak me wat dat betreft geen illusies en heb me erbij neergelegd dat hij (man Robbert, red) op een dag naast iemand anders wakker zal worden. Dat hoort gewoon bij de leeftijden die hij en ik hebben. Forever Young staat er op mijn arm getatoeëerd. In mijn hoofd blijf ik altijd dertig à veertig jaar, maar lichamelijk merk ik dat het nu wel hard gaat. Iets wat je overigens na je vijftigste al langzaam begint te merken. Mijn verjaardag vier ik daarom al een tijdje niet meer, want ik zie het niet meer als reden voor een feest. Ik wil voorlopig nog niet aan mijn einde denken, maar mocht het morgen ineens klaar zijn, dan kan ik wel zeggen dat ik een leuk leven heb gehad. Ik heb alles eruit gehaald wat erin zit en kan tevreden zijn.’

Vorig jaar zomer zei Paay in Story toen zij vijf jaar getrouwd was met Robbert Hinfelaar over haar huwelijk: ‘vijf jaar is tegenwoordig al lang. Maar we hebben het niet gevierd. Dat vond ik niet nodig. Een man ken je eigenlijk nooit. Toen ik 21 jaar getrouwd was met Adam dacht ik dat ik hem van haver tot gort kende. En we weten hoe dat is verlopen. Dus je weet maar nooit wat er gebeurt. Daar heb ik echt van geleerd. Dus ik zal nooit meer zeggen dat ik een man ken. Ook Robbert niet. Het is niet dat ik hem wantrouw. Robbert en ik zijn altijd samen, maar toch sta ik anders in de relatie. Het zeggen van: O, wat hou ik toch van je, heeft een andere lading gekregen. Ik zeg het niet zo vaak tegen Robbert. Dat vind ik moeilijk. We zijn dol op elkaar, maar het is toch anders.”

LATER MEER…