Pas 21-jarige One Direction-zanger Liam Payne koopt voor 5.1 miljoen pond zijn starterswoning

0
Pas 21-jarige One Direction-zanger Liam Payne koopt voor 5.1. miljoen pond zijn droomhuis


One Direction zanger Liam Payne mag dan pas 21 jaar oud, hij heeft zijn eerste huis gekocht. Een huis dat normale mensen zich in heel hun leven niet zouden kunnen permitteren. De popster betaalde 5.1. Britse ponden voor het ruim 1000 vierkante meter tellende ‘optrekje’ dat staat op het platteland in het Engelse Surrey.

Er zijn 5 slaapkamers en 5 badkamers, een tennisbaan, een bioscoop, een gigantisch terras,  een zwembad, een balletstudio en een wijnkelder die plaats biedt aan 700 flessen.


De 21-jarige Liam klaagde vorig jaar over zijn fans, die soms rond zijn huis lopen. Dat zal vanaf nu niet meer gebeuren. De grond om het huis staat niet alleen onder bewaking van camera’s, maar wordt ook beveiligd middels warmte-en bewegingscensoren.

Payne kan zich het huis permitteren, want ieder lid van One Direction verdiende het afgelopen jaar bijna zes miljoen pond.


Het is het soort huis om een gezin in te stichten en misschien gaat Liam dat ook wel doen, want  het gerucht gaat dat Liam Payne en vriendin Sophia Smith gaan trouwen. De One Direction zanger zou al een verlovingsring hebben gekocht voor zijn vriendin.

Liam Payne en Sophia Smith stapten, vlak voor afgelopen Kerst, tijdens een dagje shoppen in New York ook bij juwelierszaak Tiffany naar binnen. Ze bleven een uur binnen.

Er wordt al langer gesuggereerd dat de One Direction zanger zijn Sophia ten huwelijk wil vragen. Het management van de band ontkent overigens dat er sprake is van een verloving.