Pagina titel ...
donderdag, september 24
Paris Hilton (en haar zeven honden) gaan in dit penthouse in Manhattan wonen

0

Paris Hilton (en haar zeven honden) gaan in dit penthouse in Manhattan wonen!


Dat is snel. Nog geen week nadat de New York Post meldde dat Paris Hilton en haar hondjes op jacht waren naar een appartement in Manhattan, heeft de 33-jarige hotelerfgename, DJ, zakenvrouw en feestbeest haar slag geslagen. Ze betaalde $ 4.900.000 voor duplex appartement van 230 vierkante meter met twee slaapkamers en twee badkamers in de buurt van Astor Place in downtown Manhattan.

Het voormalige pakhuis dateert uit 1867 en werd recent verbouwd tot appartementencomplex onder architectuur van Karl Fischer. Voor de inrichting tekende ontwerper Andres Escobar. Er liggen houten vloeren door het hele loftstijl appartement met een gemarmerde open haard, twee lichtkoepels en een domaticasysteem om het licht en geluid te regelen. Drie grote ramen bieden uitzicht op Washington Square Park.

(Lees verder na de advertentie)

Paris heeft een verdieping hoger een gecombineerde slaapkamer en dressing en er is ook een grote een gasten slaapkamer. De badkamer heeft een glazen douchecabine, een dubbele wastafel en een bad met jacuzzi. Via de trap bereikt Paris het 90 vierkante meter grote dakterras met fantastisch uitzicht over de stad.

Met de door haar betaalde bijna vijf miljoen dollar deed Paris een goede deal, want de originele vraag prijs lag met $ 6.250.000 fors hoger.

Lees verder na advertentie

De duplex met dakterras is een van de slechts vier eenheden in het Broadway McKenna gebouw. Wie de burman of buurvrouw van Paris wil worden: er zijn nog twee appartementen te koop in het gebouw. Bedenk daarbij wel dat Paris zeven honden heeft…

FOTO’S – SABIA’S SOAP! Sylvie woedend: RTL gaat leven Rafael en Sabia 24 weken lang op de buis brengen

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0