Pagina titel ...
woensdag, juni 3
PAAY WOEST – Patty Brard stuurde plasseksfilmpje Patricia rond

0

Het plasseksfilmpje van Patricia Paay dat in 2017 gretig werd rondgestuurd door Bekend Nederland waardoor uiteindelijk heel het land kon meegenieten is onder meer doorgestuurd door Patty Brard. Dat geeft zij ook zelf toe. “Ja, ik heb het wel doorgestuurd – wie niet trouwens? – maar zeker niet als eerste“, zegt ze. En juist dat gelooft Paay niet.

(Lees verder na de advertentie)

Paay was woest op Brard toen zij hoorde dat ook Patty het geruchtmakende seksfilmpje had doorgestuurd. “Ja, ik heb via-via begrepen dat dit schijnt te komen doordat Patricia denkt dat ik haar beruchte plasseksfilmpje als eerste heb verspreid. Daarom is ze nu boos op mij. Maar dat is helemaal niet zo,” schrijft zij in haar biografie Patty; de negen levens van Patty Brard’.

“Ik heb haar nog proberen te bellen om het uit te leggen, maar ik had alleen nog een oud nummer van haar. Waarom zou ik haar zwart willen maken? Ik ken haar mijn hele leven al. Vroeger kwam ze vaak naar ons huis, omdat er altijd iets te eten en drinken was. Als ik niet opendeed, klom ze gewoon over het hek.”

Maar Brard heeft ook nog pikanter nieuws over Paay. “Ik weet nog dat ze bilimplantaten had laten zetten en voor Antoine ging staan. ‘Kijk dan, Antoine!’ Vervolgens bukte ze voorover en stroopte haar panty naar beneden. Antoine wist niet waar hij kijken moest.”

Brard beweert in haar ook boek dat Paay ‘weleens boodschappengeld krijgt toegestopt van Gordon‘. “Ze heeft geluk dat Gordon nog steeds voor haar opkomt. Hij helpt haar op allerlei manieren en dat neemt me wel in voor die jongen“, schrijft ze in haar biografie. Waarop Paay tegenover Story reageerde met: “Het is bullshit! Ik heb een man die voor mij zorgt.”

Dat het financieel dankzij o.a. het plasseksfilmpje niet erg goed gaat met Paay zegt Brard in haar boek vervelend te vinden. “Ik zou haar graag willen helpen, want de situatie waarin ze nu zit, gun je niemand. Zowel haar vermogen als haar reputatie is eraan en dan heeft ze ook nog fysieke problemen.”

“Ik zou best iets voor haar willen doen. Geen geld storten, dat heeft geen zin, bovendien zijn er nog genoeg andere oplossingen denkbaar. Maar als zij het niet wil, dan houdt het op.”

Brard verwijt Paay wel dat zij niet al het aangeboden werk aanpakt. “Ze zei Het Perfecte Plaatje af, omdat ze een nieuwe heup moest. Nou, ik had dat programma gedaan, desnoods op heroïne. Effe die portemonnee weer vol. Dat programma heeft mij ook echt goed gedaan. ”

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0