BINNENKIJKEN in het liefdesnestje van van de net getrouwde PATRICIA PAAY (65) en haar ROBERT (32) – kan de hypotheek door twee gedeeld worden…

0
Dit is het liefdesnestje van Patricia Paay (67) en haar maar 35-jaar jongere vriend Robbert Hinfelaar die elkaar afgelopen donderdag het jawoord gaven. Voordeeltje voor Paay: de zo moeizaam verkregen hypotheek kan nu door twee gedeeld worden…

Paay woont er zelf al sinds januari 2014 in het pand in Lienden nadat zij een lange tocht achter de rug had om een hypotheek te krijgen. Paay’s eigen bank weigerde haar namelijk een hypotheek te verstrekken. Daarop deden Carlo Boszhard en Irene Moors in 2013 in het programma ‘Life4You’ een oproep aan andere banken en financiële instellingen om haar alsnog de benodigde euro’s te lenen. Maar zelfs toen ging het bepaald niet van een leien dakje.


Het was uiteindelijk de eigenaresse en dus de verkoopster van het huis die Paay een hypotheek verstrekte van €300.000 op het pand dat Paay met de inbreng van €110.000 eigen geld kocht voor €410.000.

De net getrouwde tortelduifjes hebben 200m2 tot hun beschikking. Het huis heeft drie slaapkamers en twee badkamers, waarvan de bepaald opvallende Romeinse badkamer een jacuzzi heeft. Ook is er een soort mini-zwembad.


Dat het stel, dat 35 jaar in leeftijd verschilt nu plotseling getrouwd is, mag opvallend heten. In oktober waren Patricia en Robbert te gast in Show XL. Daar vertelde Robbert dat Patricia niet meteen enthousiast was over zijn aanzoek. “Toen ik haar vroeg zei ze: ‘ja, maar ik moet er wel even over nadenken’.” Over wanneer ze antwoord zou geven op Robberts aanzoek zei Paay in de uitzending: “Ik wacht op een heel goed moment. Maar ik denk dat hij wel weet dat ik er heel positief over ben.”

Ook opvallend was dat toen presentatrice Lucille Werner Robbert bij het -inmiddels van de buis gehaalde – SBS-programma Show XL over zijn werk vroeg, Paay’s nu derde echtgenoot daar erg geheimzinnig over deed. “Daar wil ik het niet over hebben, dat wil ik erbuiten laten”, zei hij toen.

Toen gingen er al geruchten dat de ‘zakenman’, die op de ‘verlovingsfoto’s’ magnumflessen Champagne in de lucht spoot, helemaal niet zo rijk zou zijn als hij deed voorkomen. Niet veel later meldde weekblad Privé dat hij laatstelijk werkzaam zou zijn geweest bij een grote meubeldumpzaak waar hij twee- en driezitsbanken verkocht. Eerder had Robbert een eigen herenmodezaak genaamd Robbert’s Fashion Place in het Belgische Turnhout, maar die sloot in 2012 voorgoed de deuren.

Het is Paul Hinfelaar, de 31-jarige broer van Robbert heeft een relatie en een kind met Bo Wilkes, bekend uit de serie Gooische Meisjes, die het al 90 jaar bestaande familiebedrijf Hinfelaar Elektrotechniek leidt. De nieuwe man van Paay lijkt in het bedrijf geen rol te spelen. Robbert staat niet eens geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Erg trouw in de liefde betoonde Robbert zich in het verleden ook al niet. Toen hij hoorde dat Paay gebroken had met Maurice Dix zou hij zijn toenmalige vriendin zonder pardon in de steek hebben gelaten om zich in de armen van Paay te gaan storten.Toen ex-vriendin Ramona niks meer van Robbert vernam, ging ze zelf op onderzoek uit en kwam erachter dat Paay haar plaats had ingenomen. “Van de ene op de andere dag was het allemaal over. Toen hij Paay weer ergens had ontmoet, liet hij zich nog onherkenbaar maar hand-in-hand met haar fotograferen en trok vervolgens bij haar in,” meldde Privé.

Paay en Robbert zagen elkaar voor het eerst toen diens van oorsprong Haagse ouders in 2003 het kapitale Curry-pand in de Belgische miljonairsplaats Brasschaat kochten. Paay in Show XL: “Ik kan me nog herinneren dat hij naar me keek en bleef kijken. “Het is een vrouw die opvalt, daar blijf je wel naar kijken”, legde Hinfelaar uit. “Ik dacht: die zou ik wel willen hebben.”

De twee hadden door de jaren heen enkele dates, maar die leidden nooit tot een relatie. Een paar maanden geleden benaderde Hinfelaar, die een zoontje van 2 jaar heeft uit een eerdere relatie, Paay echter weer. “Ik zag in een van die bladen dat ze weer vrijgezel was, dus ik dacht: ik neem weer contact op.” Paay: “Ik deed de deur open en ik dacht dat ik door m’n benen zakte. Ik wist niet dat dit nog bestond. Ik voelde gelijk dat er iets gaande was.”

Een huwelijk dus…